Gradonačelnik Milenković podneo ostavku

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, podneo je u petak ujutro ostavku na tu funkciju, saznaje Vranje News od izvora u vranjskom SNS-u.

Ostavka je usledila kao deo unutarstranačke inicijative u okviru koje se sedamdesetak gradonačelnika i predsednika opština iz redova SNS-a povuklo sa čelnih funkcija u lokalnim samoupravama.

Slobodan Milenković obavljaće funkciju gradonačelnika i nadalje, u tehničkom mandatu, do izbora novog gradonačelnika Vranja, shodno Zakonu o lokalnoj samoupravi.

On se na funkciji gradonačelnika Vranja nalazio od 2016. godine.

U četvrtak su ostavke na funkcije predsednika opštine podneli Dragan Sentić u Vranjskoj Banji, Nenad Krstić u Trgovištu i Goran Mladenović u Vladičinom Hanu.

Svi su članovi Srpske napredne stranke.

Profil

Slobodan Milenković rođen je 1972. godine u Vranju, gde je završio osnovnu i srednju školu, a potom Medicinski fakultet u Nišu. Radni odnos je zasnovao 2000. godine u Domu zdravlja u Bujanovcu, a dve godine kasnije prelazi na Ortopedsko-traumataloško odeljenje Zdravstvenog centra u Vranju. Nakon završene specijalizacije 2008. godine stiče zvanje lekar specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije, a kasnije postaje i šef Odseka za ultrazvučnu dijagnostiku lokomotornog sistema. Učestvovao je na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim akreditovanim kongresima, od kojih treba izdvojiti Međunarodni evropski kongres u Istanbulu Efort 2013. godine. Bio je organizator i predavač akreditovanog kursa iz oblasti ortopedije na temu "primena unutrašnje i spoljašnje fiksacije u stabilizaciji preloma gornjeg i donjeg ekstremiteta". Oženjen je i ima dva sina.

Komentari

Bolje da je napisao naučni rad o fiksaciji Vranja za mnogo godina

To je da bi ponovo bio izabran .

Ostavku treba da podnese i Vučić. Dok se on useljavao u novi stan od 120 kvadrata ja sam čamio u rovu prilikom bombardovanja. Dosta medijskog sluđivanja. Zadnja dva meseca privreda je posrnula. Grot na kolenima kao i Alfa.

Najnovije vesti