SNS odgovorio Pokretu Srce: Ponoševci u odrazu iskrivljenog ogledala

U odgovoru na saopštenje Pokreta Srbija centar (SRCE) u Vranju, iz vranjskog odbora SNS-a navode da je "demagogija ostataka bivšeg režima, pod paravanom mlade političke organizacije, očigledna zaostavština izdajnika iz redova bivše vlasti".

"Samo se u odrazu iskrivljenog ogledala, u kojem takvi vide današnju Srbiju, može istorijski skup održan 26. maja u Beogradu krstiti putem nedostojnim čoveka.

Ne iznenađuje činjenica da su se dan nakon istorijskog skupa ispred Narodne skupštine u Beogradu, ponoševci zadržali isključivo na putu, sve vreme ignorišući cilj hiljada patriota koji su krenuli iz Vranja, a to je da podrže politiku budućnosti Srba i Srbije, politiku Aleksandra Vučića.

Tek onda bi morali ne samo da uvide već i prihvate očigledno - da je podrška politici mira, stabilnosti i napretka jedina koju će većinska Srbija vođena Aleksandrom Vučićem masovnošću pokazati i održati.

I, nemojmo se lagati, nema ničeg besplatnog što ostaci bivše vlasti mogu građanima Vranja da ponude, čak ni pravna i svaka druga pomoć.

Još plaćamo dugove koje ste nam nakon vaše vladavine dostojnih pre više od decenije ostavili", piše u saopštenju vranjskih naprednjaka.

Najnovije vesti