Srce: Mnogi Vranjanci autobusima krenuli na put nedostojan čoveka

Poštovani sugrađani, žao nam je svih vas koji ste juče, pod prisilom, pretnjama, pritiscima, ucenama, krenuli na put nedostojan čoveka, saopšteno je u subotu iz Gradskog odbora Pokreta Srce u Vranju.

"Žao nam je što, iako mlada opoziciona politička organizacija, nismo uradili više da se što manjem broju vas takvo poniženje dogodi.

Jedan čovek i jedna stranka uspeli su da podele jedan narod.

Ušli ste u pogrešan autobus, a u njemu je svaka stanica pogrešna...

Kao da je vaša muka bila nedovoljna, naišli ste i na ogorčenje svih onih koji u taj autobus ni po koju cenu nisu hteli ući.

Da bi opet postali ujedinjeni, potrebno je da svi zajedno, na sledećim izborima, one koji su vas juče naterali, pošaljemo istim tim autobusima u jednom smeru, smeru ružne prošlosti, da se nikada više jednom narodu i jednom gradu, ne dogodi ono što nam se svima juče dogodilo", piše u saopštenju Pokreta Srce u Vranju.

Iz odbora Ponoševe partije u Vranju poručuju da "svi oni koji su se hrabro i istrajno odupreli pritiscima, i kojima je zbog toga prećeno teškim posledicama, mogu da računaju na podršku" Pokreta Srce.

"Pružićemo svakome besplatnu pravnu i svaku drugu potrebnu pomoć.

Naš kontakt telefon je 067 742 20 26.

Možete doći i lično u naše prostorije u Ulici Narodnog heroja br. 10, svakog radnog dana u periodu od 18 do 21 sat.

SRCE će uvek srcem biti uz sve svoje sugrađane", zaključuje se u saopštenju.

Ponoš: Rešenje tranziciona prelazna Vlada

Zdravko Ponoš predsednik Pokreta Srbija Centar u razgovoru za televiziju N1 komentarišući obraćanje predsednika na kontramitingu i poziv opoziciji da razgovaraju u institucijama rekao je da je da Vučić "nije uputio iskren poziv a i da jeste preduslov bi bio ispunjenje zahteva protesta građana". Po Ponoševim rečima sada je potrebno podići te zahteve i da oni treba da evoluiraju s obzirom na to kako je on odgovorio na prve zahteve.

"Predložio sam formiranje prelazne Vlade, a to je jedino prava tema i jedino tako može da se prevaziđe kriza u koju je on uveo zemlju", rekao je Ponoš.

Najnovije vesti