SNS: Milenkovića napadaju jer stvara moderno Vranje

Odgovarajući na saopštenje gradskog odbora Pokreta slobodnih građana (PSG), u kome je iznet niz primedbi na rad gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića, iz Saveta sa informisanje SNS Vranje saopšteno je da se Milenković proziva samo zbog toga što je "u interesu građana odlučio da sprovede u delo projekte obnove gradske infrastrukture, od kojih su svi pre njega okretali glavu".

- Smeta vam gradonačelnik Milenković pre svega zato što je svojim stavom i odnosom prema problemima građana Vranja potvrdio ono što nijedan pre njega nije, da jeste, kako kažete, običan građanin u službi napretka grada i njegovih građana.

Nedostaje vam neprohodna kaldrma u Ulici Bore Stankovića, nepregledna pustoš uraslog zemljišta na kome se danas nalazi Ritejl park Zona čije, vidimo, ni ne znate.

Osuđujete modernizaciju gradskog parka koji je pre rekonstrukcije bio mračno mesto visokog rizika za šetače u samom centru grada.

Udarate na funkcionere javnih preduzeća jer nisu više marionete u službi bahatih gradskih čelnika, prozivate Zdravstveni centar koji se u doba pandemije lavovski bori za očuvanje života ljudi zauzimajući vodeće mesto u procesu vakcinacije u čitavoj republici.

I sve navedeno jeste "krivica" lokalne vlasti sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem na čelu.

Vlasti koja je nakon decenijskog propadanja i pljačke gradskog budžeta odlučila da ide u korak sa ostatkom zemlje i od ogromnog gradilišta, kakav je grad danas, stvori jedan od najmodernijih gradova juga Srbije - navodi se u saopštenju Saveta za informisanje SNS Vranje.

Komentari

Pa on ne moze dve godine plocice da naredja u park a redjali ih Rimljani pre 20 veka. Ako je moderan grad odakle rupe po svaku ulicu i to rupetine. Zauzete ulice sa parking mesta ne mozes da se mimoidjes. Sa pesak pune atmosfersku kanalizaciju pa nigde u gradu ne funkcionise. Direktori sa privatni fakulteti, radnici isto. I to nazivate savremeni grad.

Sramota je da kazu da je zdravstveni centar savremen! Ako ih nije sramota sto ne idu da se lece u taj isti zdravstveni centar, nego direktorka istog se leci kuci.

Pa ne znam kome se još sviđa sadašnja ulica ,,Bore Stankovića",ona kaldrma je mozda trebala da se menja ali ne i trotoari sa drvećem.Ranije smo i tu mogli da šetamo,sada se jedva mimoilazimo.Vreme će pokazati koliko je gradonačelnik napredan ali biće kasno da nešto menjamo!!!

Najnovije vesti