PSG Vranje: Gradonačelniče, budite barem jedan dan običan građanin

Iz Gradskog odbora PSG Vranje saopšteno je da se u četvrtak podnetom i u lokalnom parlamentu usvojenom izveštaju o radu gradonačelnika Slobodana Milenkovića za 2020. godinu "ne navodi nijedna jedina stvar" urađena iz gradonačelnikovog kabineta.

- Hvalite se tržnim centrom koji je izgradila privatna firma na zemljištu koje je kupila od grada.

Koja je Vaša zasluga u ovom poslu?

Pozivamo gradonačelnika grada Vranja da barem na trenutak pokuša da bude običan građanin ovog grada, kao i većina nas, i da sebi kao gradonačelniku postavi pitanje - da li je Vranje grad u kome se može normalno živeti - pitaju iz PSG-a.

Oni pitaju Milenkovića "da li bi kao običan građanin Vranja, a ne gradonačelnik, bio zadovoljan postojećim izgledom i funkcionisanjem grada Vranja?"

- Da li biste kao običan građanin grada Vranja bili zadovoljni radom direktora javnih preduzeća i ustanova u Vranju?

Da li biste kao običan građanin grada Vranja bili zadovoljni stanjem gradskih ulica i infrastrukturom u seoskim sredinama, situacijom u lokalnom zdravstvu, nepostojanjem bilo kakvih investicija, nemogućnošću korišćenja gradskog parka, apsolutnom neažurnošću u završavanju započetih projekata i tekućih poslova, urbanističkim haosom u gradu kao i nedostatkom inicijative u svim drugim oblastima.

Dakle, iz ugla običnog građanina ovog grada i sami ste svesni da su rezultati vašeg rada, dok se završava peta godina vašeg stolovanja, ravni nuli, dok vam iz ugla gradonačelnika ostaje da i dalje improvizujete, kao i do sada - navodi se u saopštenju PSG Vranje.

Najnovije vesti