SNS: Dinamu isplaćeno sve, do poslednjeg dinara

Po ugovoru za tekuću godinu lokalna samouprava Vranja je FK Dinamo do poslednjeg dinara isplatila 20,5 miliona dinara na osnovu sklopljenog ugovora, saopšteno je u sredu iz vranjskog SNS-a.

"Ako dodamo tome da je ženski fudbalski klub Dinama dobio 700.000 dinara, dolazimo do izmirenih obaveza Grada u visini od 21,2 miliona dinara, kao i do u potpunosti isplaćenih sredstava za poslednjih pet kalendarskih godina.

Toliko o navodnom sukobu pojedinaca lokalne vlasti, čelnika Srpske napredne stranke i kako navodi jedan medij „popularnog” Dragana Antića Recka, koji je vranjski klub u Super ligu uveo na čitavu jednu sezonu!

Popularnog po čemu?

Manipulisanje javnošću iznošenjem neistina i laži je nešto na šta smo poslednjih godina oguglali.

Razlika postoji samo u materijalnoj težini serviranog u cilju obmanjivanja građana, a ono što je ovih dana aktuelno, ali sigurno ne i poslednje, „teži” 21,2 miliona dinara.

Budući da je podmetačina hranjena dezinformacijama koje su propratile lažnu aferu nanošenja nepravde Sportskom savezu u Vranju bila predodređena za totalni neuspeh i izostanak epiloga, stvorena je prilika da se reinkarniše još jednom neargumentovanom pričom o štrajku igrača FK Dinamo uslovljenom, ko bi rekao, krivicom lokalnog rukovodstva grada Vranja i Srpske napredne stranke.

Kako je istina uvek prednjačila pred neodrživom laži, treba istaći u celoj toj priči praćenoj brojnim špekulacijama neobaveštenih, da je FK Dinamo registrovan u APR-u kao udruženje građana koje se projektno finansira poput Sportskog saveza i da za finansijsko stanje unutar kluba odgovara isključivo njegova uprava na čijem je čelu predsednik kluba", navode u saopštenju vranjski naprednjaci.

Komentari

Dinamo je uništio jedan čovek sa svojim pajtašima, svi znamo koje taj čovek celu familiju je tu zaposlio pa i drugari od sinova. Zato treba tu da udju i provere nadležni organi i spasu klub.

Najnovije vesti