Rukometaši konačno slavili: Vranje 1957 - Jugović 33:28

Rukometaši Vranja 1957 ostvarili su drugu prvenstvenu pobedu u aktuelnom šampionatu Super rukometne lige, pobedivši u u vranjskoj Sportskoj hali ekipu Jugovića sa 33:28 (19:12), u utakmici 18. prvenstvenog kola.

Poslednji put Vranjanci su u prvenstvenu pobedu ostvarili 11. novembra prošle godine protiv Obilića (9. kolo), a u međuvremenu su zabeležili čak sedam poraza i samo jednu nerešenu utakmicu.

U subotu uveče Vranjanci su bili u mnogo boljem ritmu nego u prethodnom periodu i od starta stavili do znanja gostima da ih zanima jedino pobeda (gosti nisu imali nijedno vođstvo u ovom meču).

U redovima domaćina bilo je i znatno više raspoloženih strelaca nego u poslednje vreme.

Po 8 golova dali su krilo Marko Vasić i bek Nemanja Dimitrijević, dok je novalija Duško Čelica upisao 7.

Kod gostiju je efikasniji od ostalih bio Simo Šijan, koji je mrežu domaćeg tima pogodio 8 puta.

Vranjanci su posle ove pobede pretposlednji jedanaesti na tabeli Super rukometne lige.

Imaju dva boda više od zrenjaninskog Proletera (poraz od šampiona Vojvodine u ovom kolu od 38:27), ali sada samo bod manje od Uba (koji je u ovom kolu poražen na gostovanju Radničkom u Kragujevcu sa 39:27).

Vranjanci će u narednom kolu opet biti domaćini i imati šansu da dodatno poprave plasman na tabeli protiv četvrtoplasiranog Dinama iz Pančeva.

Od ekipa u opasnoj zoni (na kraju lige i posle play out-a ispadaju dva najslabije rangirana tima) međusobni meč u Kaću odigraće Jugović i Obilić, Proleter će doćekati Crvenu zvezdu, a Ub ekipu Partizana.

Komentari

Dalibor Djordjević koliko znamo je imao opraštanje proletos u svojoj 45 godini gde je ustoličen ko KRALj u posebno stilizovanoj fotelji sa ogrtačem i mačem. Ovaj trenutak je ponovo za istoriju da ponovo u 46 godini doživljava svoju drugu mladost. Za divljenje, živeo KRALJ.

Bravo momci, pozdrav za opoziciju koja misli da smo nista, mi smo ipak momci koji se bore za grad, pricam u svoje ime jer sam igrac Vranja, znamo da je bilo teskog trenutka, nadam se da nece ih biti u budućnosti, ali mi ne zaslujemo kao momci da nas pljujete ako se borimo za Vranje, hvala Vam u napred i verujemo da cete biti nas 8-i igrac na terenu

Miloše tako kažeš da se zoveš, reci mi molim te gde ti igraš rukomet i šta igraš na kojoj poziciji jel me gledam često i voleo bih ta tvoje rukometne sposobnosti isprati na jedan pošten način. Lepo je voleti, kako se kaže krvariti za klub ali sam se u međuvremenu raspitali o tvojim igračkim kvalitetima ostaću bez daljeg teksta iz razloga što si ti dobar momak i ne dozvoljavaj da te iskorišćavaju.

Nije Milos Popovic jedini "Milos" u ekipi.

Sto bi stari vranjanci rekli ... corava koka ubode neko zrno...

Ti sigurno nisi Vranjanac, a pogotovo stari Vranjanac, cim kritikujes i siris negativu cak i kada pobedimo. Da si stvarno to sto kazes da jesi, podrzao bi ekipu i kada gubi i kada pobedjuje, a posebno kada je u teskom momentu.

Svetozare opusti se, tvoje trenerske sposobnosti nisu uopšte za divljenje da o drugima komentarises, smešan si, Vranje ti je bolna tačka.. Momci imaju sad vrhunskog trenera od kog će bar nešto da nauče!

Pitanje za redakciju, zašto ne objavljujete komentare u celosti? Ja svojim komentarom nisam nikog uvredio, a dotični Svetozar, čak i vredja momka izmedju redova!!

Najnovije vesti