Predizborna konvencija Dačića i koalicije oko SPS-a u subotu u Vranju

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, zajedno sa poslaničkim kandidatima okupljenim u koaliciju oko SPS-a, održaće u subotu 12. marta predizbornu konvenciju u Sportskoj hali u Vranju.

Kako je najavljeno iz Gradskog odbora SPS-a konvencija će početi u 12 časova.

Osim Dačića na konvenciji će govoriti lider JS-a Dragan Marković Palma, a biće promovisani poslanički kandidati koalicije u kojoj su još i Jedinstvena Srbija i Zeleni Srbije.

Dačić je poslednji put u Vranju javno govorio na konvenciji uoči parlamentarnih i lokalnih izbora 15. juna 2020. godine (vidi sliku).

Na izbornoj listi Ivica Dačić - premijer Srbije, koju su podnele SPS, Jedinstvena Srbija i Zeleni Srbije a potvrdio RIK, nalazi se 9 kandidata iz Vranja i Pčinjskog okruga.

Sedmoro ih je iz SPS-a, a dvoje iz Jedinstvene Srbije.

To su iz Novica Tončev (SPS) iz Surdulice, Vranjanci Dejan Manić (JS), Srđan Dekić (SPS), Sunčica Aleksić (JS), Stefan Stanković (SPS), socijalistkinje Slavica Stanojević i Slađana Dimčić, te iz Vladičinog Hana Petar Stošić (SPS) i Preševljanin Predrag Stošić (SPS).

Iz gradske organizacije socijalista u Vranju pozvali su građane, članove, pristalice i simpatizere "da svojim dolaskom i prisustvom daju podršku" ovoj koaliciji.

Domaćini i organizatori ovog skupa su gradski odbori Socijalističke partije i Jedinstvene Srbije u Vranju.

Najnovije vesti