Poraz Vranjanaca u Lučanima: Mladost - Dinamo 2:0 (1:0)

Vranjski Dinamo izgubio je od Mladosti u Lučanima sa 2:0 (1:0), u utakmici vanrednog 19. kola Super lige Srbije u fudbalu.

Posle prvog poluvremena Lučanci su vodili sa 1:0.

Strelac za domaće bio je Aleksandar Pejović iz penala u 35. minutu utakmice.

Zbog prekršaja kojim je skrivio jedanaesterac štoper Dinama Danijel Gašić dobio je crveni karton, pa je Dinamo od 34. minuta igrao sa igračem manje i odigrao dosta dobro.

Prethodno je kod Vranjanca požuteo Miloš Jokić, a u 55. minutu i Filip Pavišić.

Trener Dinama Radmilo Jovanović ubrzo posle vođstva domaćina pokušavao je izmenama da promeni odnos stanja na terenu, zamenio dva igrača odmah posle prvog gola domaćina, ali to nije urodilo plodom u ofanzivi, iako se Dinamo dobro branio do kraja utakmice.

Suraka je ušao u igru umesto Marka Radivojevića (napadač za napadača), a odbrambeni igrač Nikola Stevanović zamenio je napadača Željka Dimitrova, u drugom poluvremenu je i Veškovac zamenio Jokića, ali se to nije odrazilo na efikasnost Dinama.

U drugom poluvremenu Mladost je dominirala sa igračem više, a na 2:0 povisio je Vladimir Radivojević u 75. minutu utakmice što je bio konačan rezultat susreta.

Fudbaleri vranjskog Dinama igrali su već ove sezone kao domaćini sa ekipom Mladosti u četvrtom kolu Super lige Srbije, kada su u Surdulici takođe poraženi sa 1:3 (0:1).

Mladost je dodatno napredovala na tabeli sa tri nova boda i sada ima 29 bodova na šetom mestu, dok je Dinamo "zaleđen" na dnu tabele sa samo 7 bodova (dve pobede, jedna nerešena utakmica i petnaest poraza u prvenstvu).

U sledećem kolu za vikend Dinamo će u Surdulici dočekati ekipu Voždovca koja je u sredu kao domaćin poražena od niškog Radničkog sa 0:1.

Voždovčani trenutno zauzimaju trinaesto mesto na tabeli sa 16 bodova.

Najnovije vesti