Jovanović: Da popravimo efikasnost za dobar rezultat protiv Mladosti (VIDEO)

Odigrali smo solidno pposlednju utakmicu, pogotvo u prvom poluvremenu protiv Radničkog iz Niša, ali kao i više puta u prethodnim mečevima nismo imali realizaciju i to je naša velika boljka.

Naš sledeći proitivnik Mladost je stabilan superligaš, ima odličan i proveren igrački kadar i to pokazuju rezultatima na tabeli Super lige, tako da nam neće biti nimalo lako - rekao je trener vranjskog Dinama Radmilo Jovanović, uoči utakmice koju će Vranjanci odigrati u sredu od 16 časova Lučanima, u okviru vanrednog 19. kola Super lige Srbije u fudbalu.

On je na konferenciji za medije dodao da će stručni štab, posle današnjeg treninga, odlučiti koja će osamnaestorica igrača krenuti na put u Lučane.

- Kada je reč o golmanima, braniće jedan od dvojice koji su danas sa mnom na konferenciji za medije, ili Lakić koji se oporavio od povrede i ušao u trenažni proces, ili Ristić, šesnaestogodišnjak, koji je branio i protiv Radničkog iz Niša u našem poslednjem meču - kazao je Jovanović.

Golman Nikola Lakić naglasio je da je za njega povreda prošlost, da ne oseća bilo kakve fizičke smetnje.

No, tek kontrola krajem decembra, prema njegovim rečima, pokazaće da li je 100 odsto spreman za dalje superligaške izazove.

- Kada je reč o meču sa Mladošću, neću reći ništa novo kada kažem da gostujemo iskusnoj ekipi, koja godinama demonstrira svoj kvalitet u Super ligi.

Idemo tamo da se nadigravamo, da pokušamo da ispravimo greške koje smo dosad pravili ispravimo, da pokušamo da poboljšamo realizaciju i eventuano prvi postignemo gol, jer stvarno na utakmiccama imamo dosta šansi, a dajemo malo golova - rekao je Lakić.

Golman Ognjen Ristić, pojačanje Dinama, dokazao je u utakmici sa Radničkim iz Niša da sa šesnaest godina može da bude dostojna zamena mnogo iskusnijim čuvarima mreže.

- Zahvaljujem stručnom štabu što mi je uklazao poverenje na jednoj tako važnoj utakmici i što su mi omogućili da ovako mlad osetim kako je braniti Super ligu.

Nezgodna ekipa je Mladost, pomučićemo se, ali idemo na tri boda, pružićemo svoj maksimum i nadamo se najboljem - rekao je Ristić.

Fudbaleri vranjskog Dinama igrali su kao domaćini sa Mladošću u četvrtom kolu Super lige Srbije, kada su u Surdulici poraženi sa 1:3 (0:1).

Mladost je tenutno šesta na tabeli Super lige sa 26 bodova, a Dinamo ubedljivo poslednji sa samo 7 (dve pobede i jedna nerešena utakmica, odnosno petnaest poraza u prvenstvu).

Najnovije vesti