Počela Druga liga za odbojkašice: Pandice bolje od žokica u gradskom derbiju

Odbojkašice OK Panda u Vranju ostvarile su pobedu na startu šampionata Druge lige Istok za odbojkašice, trijumfom nad gradskim rivalom ŽOK Vranje sa 3:1 u setovima.

Za vikend je počelo prvenstvo u ovom rangu takmičenja u sezoni 2023/24.

Za titulu će se nadmetati deset klubova, a naš grad predstavljaju Panda i ŽOK Vranje.

Tu su još Desetka i Stampedo iz Niša, kruševački Napredak 037, Sloga 2016 iz Batočine, ŽOK Topličanin iz Prokuplja, Timok iz Zaječara, kao i ekipe Jagodine i Kuršumlije.

Iz OK Panda, koji je prošle sezone u istoj ligi bio treći na tabeli, najavili su da ove godine imaju nešto veće ambicije.

U sledećem kolu Panda će gostovati Stampedu u Nišu (nedelja 22. oktobar od 20 sati), ekipi koja je u prvom kolu poražena od gradskog rivala Desetke sa 3:0.

ŽOK Vranje biće domaćin Jagodini.

Komentari

Devojcice iz Zok Vranje, 2007 gidiste i mladje, su bile bolje tokom cele utakmice. Malo im je falilo da iznenade favorizovanu Pandu. Utakmica na vrhunskom nivou.

Od dve loše ekipe,pobedila je malo bolja ekipa,svake godine Panda napada prvo mesto ali od toga ništa to će biti i ove godine.

Sa onakvom igrom od juce, nema ništa od prvog mesta. Samo da su imale snage zokice da izdrze do kraja Panda bi izgubila

Odbojka u muškoj i ženskoj konkurenciji u beton ligama,nemamo nikakav kvalitet,nekada je Vranje bilo grad odbojke a sada blagajna za skupljanje članarina

Najnovije vesti