Piksi u subotu dolazi u Surdulicu na utakmicu Radnik - Kolubara

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, prisustvovaće u subotu, kao specijalan gost, utakmici 17. kola Super lige Srbije između Radnika i Kolubare koja će se odigrati u Surdulici, saopšteno je iz FK Radnik.

Ulaz na stadion biće besplatan i očekuje se da veliki broj ljubitelja fudbala pozdravi selektora Srbije koji je u nedelju sa reprezentacijom izborio plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Podsećanja radi, u znak podrške selektoru "orlova" u Surdulici je nedavno oslikan mural sa Stojkovićevim likom.

"Pred period priprema reprezentacije za učešće na svetskom prvenstvu, koje je nedavno izboreno spektakularnom pobedom na Portugalijom, selektor Stojković je našao vreme i za podršku klubovima u nacionalnom ligaškom takmičenju", navode iz surduličkog kluba.

Radnik je trenutno na trinaestom mestu tabele Super lige sa 15 bodova, a Kolubara dvanaesta sa bodom više, ali i odigranom utakmicom više.

"Borba za što bolji plasman na tabeli, ali i gostovanje selektora reprezentacije Srbije, biće sigurno motiv igračima oba kluba za veliku fudbalsku borbu na surduličkom terenu", nadaju se u Surdulici.

Utakmica između Radnika i Kolubare počeće u subotu od 15 časova.

Dragan Stojković Piksi rođen je u Pasi Pdljani kod Niša.

Igrao je za Radnički, Zvezdu, Olimpik iz Marselja, Veronu i u klubovima u Japanu.

Godine 1989. proglašen je za "Petu Zvezdinu zvezdu".

Posle završetka karijere posvetio se trenerskom poslu.

Najnovije vesti