Palma u četvrtak na šetalištu i Trgu Staniše Stošića u Vranju

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u četvrtak će posetiti Vranje, potvrđeno je Vranje News-u u Gradskom odboru JS-a.

Poseta je organizovana u sklopu kampanje za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore.

Palma će oko 19 časova prošetati cetralnim gradskim šetalištem, a potom se duže zadržati na Trgu Staniše Stošića (kod Narodnog muzeja u Vranju) gde će razgovarati s građanima.

Prilikom dva poslednje boravka u Vranju Marković je izneo neka obećanja i prognoze.

Najpre je u septembru prošle godine, prilikom formiranja novog rukovodstva Podmlatka JS rekao da njegova stranka ima najbolji program za mlade, te da će se ubuduće u parlamentu zalagati da mladi imaju ima platu od 800 evra, kako bi na vreme mogli da sklapaju brakove i stvaraju porodice.

Potom je početkom marta ove godine, na izbornoj skupštini Aktiva žena JS u Vranju, kazao da će izborni rezultat JS u Vranju "iznenaditi mnoge Vranjance".

- Jedino nas taj rezultat neće iznenaditi jer ga očekujemo zato što smo najbolja politička stranka i što od početka nismo menjali svoj politički program i slogan - kazao je taada Palma.

Izborna lista Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija (JS) u Vranju je proglašena pod rednim brojem 2, a pod rednim brojem 2 biće i na listiću za parlamentarne izbore na koje izlaze u koaliciji sa SPS-om.

Najnovije vesti