JS i Vranje Vranjancima predali listu pola sata posle ponoći FOTO

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju i GG Vranje Vranjancima predali su zajedničku odborničku listu Gradskoj izbornoj komisiji, u nedelju 8. marta pola sata posle ponoći.

Lista pod nazivom "Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija" je u punom formatu, sa 65 imena koliko mesta ima u odborničkim klupama gradskog parlamenta.

Na listi je više od 40 odsto žena, a 60 odsto kandidata su potpuno nova lica u odnosu na lokalne izbore 2016. godine

Na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada zakazanim za 26. april, kako je najavio lider GrO i potpredsednik JS Dejan Manić ova lista biće pod rednim brojem dva.

- Očekujemo da će izborna lista biti proglašena.

Naša zajednička odbornička lista sastavljena je od vrlo kvalitetnih kandidata.

Reč je pre svega o domaćinima, školovanim osobama, ljudima poznatim u svojim branšama i ljudima koji će se boriti za dobrobit svih građana - naglasio je Manić pred novinarima nakon predaje liste.

On je potencirao da "u protekla tri dana nije bilo lako sakupiti veliki broj potpisa" za predaju liste.

- Ipak smo uspeli jer su građani u Jedinstvenoj Srbiji i našem partneru prepoznali političku opciju koja može doneti boljitak gradu, opciju koja grad može povesti u budućnost i prosperitet, kao što smo i obećali.

Mi sva naša obećanja ispunjavamo; mogu i sada da obećam građanima da neće pogrešiti ako na izborima podrže našu listu.

Mi smi ti koji jesmo, nikada nismo menjali politički program, ni slogan i očekujemo da takva naša doslednost odigra ulogu na predstojećim izborima - rekao je Manić.

JS i Vranje Vranjancima složili su se u vezi sa zajedničkim nastupom na lokalnim izborima krajem februara.

Gradska izborna komisija u Vranju dosad je proglasila odborničku listu koalicije Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera pod nazivom "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za Vranje i Vranjsku Banju.

Najnovije vesti