Osim dva beka iz Partizana Vranjanci doveli još pet pojačanja

Osim dovođenja Aleksandra Stojanovića i Uroša Mitrovića, dojučerašnjih rukometaša Partizana i bivših reprezentativaca Srbije, o čemu je Vranje News već pisao, Rukometni klub Vranje 1957, koji se bori za uazak u najeptiniji rang takmičenja, angažovao je u zimskom prelaznom roku još pet pojačanja.

Prema pisanju portala rukometnizurnal.com, to je najpre iskusni pivotmen iz Jagodine Veselin Jelić.

Jelić je, osim u Jagodini, igrao za Požarevac, a u Super ligi za Spartak Vojput, kao i za Dinamo iz Pančeva.

Nastupao je u evropskim takmičenjima, ali i SEHA ligi.

Vranjanci će u ostatku sezone pred golom imati Darka Dimitrijevića, jednog od najiskusnijih rukometaša Super B lige, golmana koji je takođe potekao iz RK Jagodina, a nastupao još i za Moravu iz Velike Plane, Planinku iz Kuršumlije, Slogu iz Petrovca na Mlavi i Rudar iz Kostolca.

Bekovsku liniju pred nastavak sezone pojačao je i Nemanja Dimitrijević, koji u Vranje dolazi iz Novog Pazara, ali i mladi Mihajlo Stanojković, povratnik iz Dubočice 54.

Vranjski klub angažovao je i Dragana Radisaljevića, rukometaša koji je bio saigrač golmanu Darku Dimitrijeviću u prvom delu sezone Super B lige u ekipi Smedereva.

Inače, kostur vranjskog tima ostaje - sjajan bek i jedan od najboljih igrača lige Davor Tasković ostao je u klubu, kao i Dalibor Daksa Đorđijević, Stefan Jovanović, Stefan Pavlović i drugi.

Rukometaši Vranja 1957 ove sezone imaju jasan cilj - ulazak u elitu.

U jedanaest mečeva dosadašnjeg toka prvenstva zabeležeili su deset pobeda i samo jedan poraz od Topličanina iz Prokuplja na domaćem terenu u Vranju.

To je praktično jedini tim koji konkuriše Vranjancima za ulazak u viši rang gde će plasman obezbediti samo jedan od ova dva kluba.

Najnovije vesti