Opet skinut transparent sa likom Vučića u Grdeličkoj klisuri VIDEO

Nakon što su funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) iz Vranja i Pčinjskog okruga postavili novi transparent iznad zaštitne galerije u Grdeličkoj klisuri, sa parolom "Moj predsednik - Aleksandar Vučić", on je u nedelju uveče ponovo skinut.

Video snimak novog uklanjanja širi se Twitter-om i drugim društvenim mrežama.

Rat transparentima počeo je pre nekoliko dana nakon što su prvobitni, na kome je pisalo "Svetlost na kraju tunela", a na kome su se nalazili predsednici Srbije i Republike Srpske Aleksandar Vučić i Milorad Dodik, skinuli predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke slobode i pravde Marko Bastać i predsednik Inicijativnog odbora SSP u Lazarevcu Miloš Petković.

Na isto mesto grupa funkcionera SNS-a iz Vranja i sa juga Srbije, prevođena koordinatorom stranke za Pčinjski okrug Draganom Stevanovićem Bosketom, u subotu je postavila novi transparent sa likom aktuelnog predsednika SNS-a i Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Taj transparent skinut je samo dan kasnije.

- Nakon ovoga ja ću dobiti niz uvreda i negativnih komentara.

I nisu krivi ti ljudi, kriv si ti Aleksandre Vučiću. Ti koji nas deliš.

Ti si nas podelio na tvoje i tuđe. Mi nismo tvoj narod. Mi smo narod Republike Srbije.

Ne možeš da nas otuđuješ i deliš - poručuje se između ostalog u video klipu u kome se prikazuje najnovije uklanjanje Vučićevog transparenta.

Najnovije vesti