NPS Vranje: Naprednjaci će morati da objasne odakle im sve ono što nisu imali pre vlasti

Gradski odbor Narodnog pokreta Srbije (NPS) u Vranju oglasio se saopštenjem, u kome se navodi da stranke opozicije neće ćutati na saopštenja Srpske napredne stranke u Vranju u kojima, kako se navodi, "ova politička stranka vređa opoziciju, ali i svoje koalicione partnere sa kojima deli vlast".

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Ističemo da veći hipnotizer od Aleksandra Vučića u Srbiji ne postoji.

Primenom najsavremenijih metoda hipnoze građana - poput televizija Pink, Hepi, RTS-a, kao i ostalih medija sa nacionalnom frekvencijom - toliko je hipnotisao ovaj narod da i onaj koji ima mesečna primanja od svega 17.000 dinara veruje da mu je prosečna plata 700 evra.

Istom metodom hipnoze je uspeo da ubedi one koji ga podržavaju da je najveći patriota i borac za očuvanje Kosova i Metohije u Srbiji, iako je najveći dobrinos razvoju takozvanih kosovskih institucija dao upravo Vučić i njegova srpska lista kriminalaca sa severa Kosova i Metohije.

Ubeđivao je građane da je novac koji država daje određenim kategorijama stanovništva baš pred izbore, pokušavajući da na taj način sebi obezbedi određeni broj glasova, novac iz njegovog džepa, a ne novac svih građana Srbije.

Da je snimak sa naplatne rampe u Doljevcu užasan, ali da Babić nije vozio.

Da su kompletni idioti rušili u Savamali, međutim od idiota ni traga ni glasa.

Da će razrešiti slučaj ubistva Olivera Ivanovića.

I sada nam sledbenici najvećeg hipnotizera u Srbiji, nama ovde u Vranju, određuju ko sme da polaže venac na spomenik Bore Stankovića.

U parku čija je rekonstrukcija bila jedna od najvećih pljački budžetskog novca i čija treća faza nikada nije završena.

Oni koji za jedanaest godina nisu uradili ništa u ovom gradu osim što su u beli svet oterali 10.000 naših sugrađana.

Određuje nam to gradonačelnik Milenković, koji je službenim autom i državnim gorivom išao na letovanje u Grčku.

Određuje nam falsifikator potpisa iz Vranjske Banje, koji je uzurpirao školsko dvorište da bi napravio svoju privatnu zgradu.

E pa, rušitelji i pljačkaši ove zemlje i ovog grada, mi iz Narodnog pokreta Srbije vam poručujemo da je vaše vreme pljačljkanja i uništavanja zemlje prošlo.

Da građani više ne veruju vama koji još uvek govorite o nekoj bivšoj vlasti iako vladate već punih jedanaest godina.

Nakon ovih izbora postaćete prošlost, a pred nezavisnim pravosudnim institucijama ćete morati da objasnite odakle vam sve to što imate.

I kuće, i stanovi, i zgrade, i fasade, i novac, i vozila, odakle vam sve to što niste imali pre dolaska na vlast", navodi se u saopštenju Gradskog odbora NPS Vranje.

Komentari

Стварно то је истина наш град од ослобођења од Османлија до данас ни под једном влашћу није равноправно укључен у српску државу. Ни економски ни политички ни културно
Једини заштитник нам је наш БОРА.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...