SNS: Otkud ProGlasu obraz da dođe u naš park

Iz Gradskog odbora SNS-a u Vranju saopštenjem je zamereno članovima inicijative ProGlas što su deo svojih aktivnosti u subotu realizovali u Gradskom parku u Vranju.

Saopštenje naprednjaka objavljujemo u celosti.

"Rekonstruisan i preuređen Gradski park u Vranju je definitivno jedna od investicija gradske vlasti koja je dala moderan izgled našem gradu i učinila ga privlačnim za mnoge turiste koji su ga poslednjih godina posetili.

I zaista je otvoren i namenjen svima koji u dobroj nameri posete naš grad i zadrže ga u lepom sećanju.

Ipak, ne možemo da se zapitamo otkud obraza inicijativi ProGlas da u ime svog političkog aktivizma obiđe Gradski park i položi cveće na spomenik Bori Stankoviću?

Kako se to uklapa među njihovim pristalicama koji su bili najveći protivnici rekonstrukcije parka i još pre početka radova spevali žalopojke nikada neposečenim stablima?

Očigledno licemerje inicijative koja se hvali da je ,,proglas interesa" građana. Svejedno, hvala im što su uključenjem uživo proneli kroz Srbiju sliku Gradskog parka u Vranju i pokazali onima koji već nisu obišli Vranje, da se ima šta videti i posetiti. Lokalna vlast pod Srpskom naprednom strankom nije gubila vreme", poručili su vranjski naprednjaci.

Najnovije vesti