Mlada Vranjanka Mila Nikolić snimila svoju prvu pesmu (VIDEO)

Mlada talentovana Vranjanka Mila Nikolić snimila je i objavila svoju prvu pesmu „Hold me tight

Ona je učenica četvrte godine Gimnazije Bora Stanković i drugog razreda Muzičke škole Stevan Mokranjac, a njen prvi hit pothranjen je na Milinom YouTube kanalu u nedelju 16. decembra.

Mila je postala poznata široj javnosti kao učesnica najvećeg dečjeg muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“, a ove godine će po drugi put će predstavljati svoj grad koji je za partnera dobio Ambasadu Turske, pa će mlade devojke iz Vranja, među njima i Mila, pevati na tom takmičenju na turskom jeziku.

Tekst pesme „Hold me tight“ potpisuje upravo ova mlada Vranjanka, a pesmu je, kako kaže, snimila u aprilu ove godine.

- Tada nisam osećala da je bilo pravo vreme za objavljivanje, pa sam malo sačekala dok sredim sve sitnice i ne dovedem je do tog nivoa da ja budem potpuno zadovoljna kako to zvuči.

U tome mi je mnogo pomogao drug Predrag Despotović, koji je radio mix i mastering pesme.

Mnogo mi je drago što čujem da je pesma ostavila pozitivan utisak kod ljudi i nadam se da će mi i u budućnosti pružiti podršku – izjavila je Mila za Vranje News.

Uživala je, dodaje, dok je radila na pesmi i tokom celog tog procesa snimanja.

- Bio mi je izazov da napišem tekst, s obzirom na to da se ne bavim pisanjem, ali nekako sam uspela.

Drugarice su mi dosta pomogle oko inspiracije i na kraju sam uspela da sastavim nešto što odgovara instrumentalu – rekla je Mila za Vranje News.

Oduvek joj je, kako kaže, bila želja da peva na engleskom, pošto i sama privatno sluša stranu muziku.

- Drago mi je što sam to ispunila i prvu pesmu otpevala na engleskom.

Nastaviću da radim na svom YouTube kanalu, tako da se u budućnosti može očekivati i nešto na srpskom, ako ne moja pesma, onda barem neki „cover“ – najavila je MIla.

Najnovije vesti