Milojević: Izjave Dimitrijevića o ZC nepotrebne i politički nekorektne

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke iz Vranja Nenad Milojević izjavio je za lokalnu TV Vranjska plus da su izjave Nebojše Dimitrijevića, koordinatora Zdravstvenog centra (ZC) Vranje iz Leskovca, "nepotrebne u ovom trenutku", kao i da su "politički nekorektne".

Podsećanja radi, Dimitrijević je u utorak izjavio "da su se u Vranju nekoliko prethodnih direktora ove zdravstvene ustanove malo zaboravili", da su dobro započinjali mandate, a onda posle nekoliko meseci počeli "da misle da su nezamenljivi".

On je govorio je i o "eventualnoj smeni" na čelu ZC Vranje.

- On je poslednji koji može da kaže da se neko od prethodnih direktora malo zaboravio, jer koliko je meni poznato nijedan direktor ZC Vranje iz redova Srpske napredne stranke nije osuđivan za zloupotrebu službenog položaja.

I umesto da se bavi sobom, on komentariše, i to javno, svoje kolege.

Takođe, kadrovsku politiku u Vranju vodi Gradski odbor SNS, a ne koodinator osuđen prvostepenom presudom na pet meseci – rekao je Milojević za Vranjsku plus.

Nebojša Dimitrijević, direktor Leskovačke bolnice, koga je prošle sedmice ministar zdravlja Zlatibor Lončar odredio za koordinatora Zdravstvenog centra (ZC) Vranje u momentu kada je grad proglašen za žarište korone, izjavio je u utorak za Vranje News da je oduka o eventualnoj promeni na čelu ZC "na ministru zdravlja".

Najnovije vesti