Milanović: Vratilo nam se propušteno iz prethodnih utakmica (VIDEO)

Trener surduličlkog superligaša Radnika Milan MIlanović izjavio je posle pobede nad Čukaričkim da je njegov tim "odigrao odlično prvo poluvreme", te da je "još tada zaslužio da povede".

- Posle promašenih šansi, jedne čak iz protivničkog peterca, na kraju sam strahovao da ne primimo gol i da nas ne stigne kazna, ali smo eto uspeli da trijumfujemo u poslednjim minutima utakmice.

Smatram da nam se sada vratilo sve ono što smo propustili, što nismo pobedili Radnički iz Niša, Spartak, što smo izgubili nesrećno od Voždovca - kazao je Milanović i pohvalio sudiju Đokića za odlično suđenje.

Trener gostiju, a do ove sezone šef stručnog štaba Radnika Simo Krunić kazao je da njegov Čukarički nije dobro ušao u utakmicu.

- Prvo poluvreme nam je bilo baš slabo, u drugom smo se popravili, imali i konkretne šanse, ali u toj neizvesnoj završnici Radnik nas je iz jedne polukontre kaznio.

Moramo malo da se konsolidujemo, imamo dva vezana poraza, a očekuje nas u sledećem kolu teška utakmica sa Partizanom - rekao je Krunić, čestitajući ekipi Radnika na pobedi.

Radnik je u 13. kolu Super lige kao domaćin savladao Čukarički sa 1:0, golom Milana Stojanovića u 86. minutu susreta.

Surduličani su sa dvanaest bodova na 14. mestu Super lige, a iza njih su samo subotički Spartak sa 9 i vranjski Dinamo sa 7.

Krunić: Bilo je emocija, ali mi smo profesionalci

Na novinarsko pitanje, kako mu je bilo da vodi ekipu Čukaričkog u Surdulici, gde je proveo godinu i po dana na klupi Radnika, trener gostiju Simo Krunić kazao je da se u takvim situacijama "mora biti profesionalac".

- Jesam mnogo zavoleo Surdulicu, bilo je tu i malo emocija, ali mi smo naravno sa naše strane pokušavali da pobedimo utakmicu.

Drago mi je da sam još jednom bio ovde i da sam video sve vas - rekao je Krunić pred novinarima.

Najnovije vesti