Milanović: Verujemo u pobedu u Humskoj

Trener surduličkog Radnika Milan Milanović izjavio je da "timska i disciplinovana igra, u kojoj uvek "iskoči" neki pojedinac", može da im donese trijumf u subotu 10. novembra protiv Partizana u Beogradu.

Milanović se nada reprizi iz prvog kola ovogodišnjeg šampionata kada je Radnik napravio veliko iznenađenje, savladavši aktuelnog vicešampiona Srbije.

- Nadam se da možemo do pobede.

Partizan je apsolutni favorit, ali ne dajemo nikome da nas pobedi bez borbe.

Imamo jednu timsku disciplinovanu igru u kojoj uvek "iskoči" neki pojedinac, ja se nadam da će i sada jedan ili dva - rekao je Milanović, a prenose Južne vesti.

Radnik je prevazišao rezultatsku krizu i sada je na dvanaestoj poziciji na tabeli.

Crno-beli su sada na trećoj poziciji u Superligi, a pobedom nad Vojvodinom u minulom kolu prekinuli su seriju remija.

- U takvoj smo poziciji da ne možemo da biramo i propuštamo utakmice, nego moramo u svakoj, bez obzira na protivnika, da osvajamo bodove ili barem bod - kazao je Milanović.

Početak meča zakazan je za 13 sati, a prenos je najavljen na TV Arena 1.

MIRKOVIĆ: RADNIK NAM JE DUŽNIK

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao da su crno-beli dodatno motivisani pred sutrašnji meč protiv Radnika zbog jedinog poraza u dosadašnjem toku Superlige.

- Jedini meč u Superligi izgubili smo u Surdulici i zato su nam dužni.

Očekuje nas težak zadatak, Radnik je organizovana ekipa i pretpostavljam da će biti defanzivniji.

Imaju dobar tim, sa mladim reprezentativcem Zlatanovićem, moramo da uđemo maksimalno skocentrisani i odlučni da pobedimo - rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik, prenosi Žurnal.

Najnovije vesti