Jovanović: Po tri boda u Lazarevac VIDEO

Član stručnog štaba prvoligaša Dinama iz Vranja Radmilo Jovanović izjavio je u petak pred meč sa Kolubarom u Lazarevcu da Vranjanci ne odstupaju od plana da u svakoj ovosezonskoj utakmici idu na pobedu, kako bi ekspresno povratili superligaški status.

- Kompletni smo pred meč sa Kolubarom, jedino je kapiten Mlađan Stevanović pod upitom za nastup na ovoj utakmici zbog povrede koju je zadobio na treningu, a o stanju povrede Zlatkovića konačnu reč daće naša medicinska ekipa.

Suspendovanih igrača nemamo, tako da se nadam da će igrači koji istrče na teren pružiti svoj maksimum i da ćemo se sa ovog gostovanja vratiti sa pozitivnim rezultatom - rekao je Jovanović.

Golman Dinama Stefan Popović kazao je da očekuje težak meč "protiv vrlo iskusne ekipe koja ima solidne rezultate u dosadašnjem toku prvenstva".

- Ipak, mi moramo da gledamo samo sebe, da popravimo neke stvari u našoj igri kako bismo se vratili na kvalitet igre i partija koje smo pružali u prva tri kola kada smo bez problema beležili pobede - rekao je Popović, dok je njegov saigrač Filip Stamenković, štoper Dinama, takođe izrazio nadu u osvajanje tri boda.

Dinamo je u prošlom kolu u utakmici sa kruševačkim Trajalom u Vranju nastavio niz utakmica bez pobede - u ovom trenutku ih ima već pet, posle tri uzastopne pobede u prva tri kola šampionata.

Na tabeli Prve lige posle osam kola vodi Metalac sa 15 bodova, Grafičar ima 14 bodova, koliko i trećeplasirani Radnički iz Pirota, a četvrti Kabel iz Novog Sada sa 13.

Vranjski Dinamo na petoj poziciji predvodi grupu od tri tima sa po 12 bodova - tu su još i OFK Žarkovo i Trajal.

Utakmica Kolubara - Dinamo odigraće se u nedelju 15. septembra u Lazarevcu od 19 časova.

Najnovije vesti