Jovanović: Igra iz drugog poluvremena daje nadu pred Voždovac (VIDEO)

Rekao sam i pre utakmice da Mladost ima iskusnu ekipu i da će biti teško suprotstaviti se Lučancima.

Imali smo propuste u odbrani po levoj strani, što je Mladost iskoristila.

Dosuđen im je penal za taj prvi gol, nemam ništa protiv, ali ne shvatam zašto je naš igrač dobio crveni karton, to stvarno nisam razumeo, jer je bilo obostrano povlačenje - izjavio je trener vranjskog Dinama Radmilo Jovanović, posle poraza Vranjanaca na gostovanju u Lučanima od Mladosti sa 2:0 (1:0).


Jovanović je podsetio da je kod rezultata 1:0 za domaćina, posle penala, kapiten Dinama Mlađan Stojanović imao šansu da postigne izjednačujući gol u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

- Celo drugo poluvreme smo odigrali sa ogračem manje.

Napravili smo jedan dobar blok na sredini i pozadi, dugo smo se držali na 1:0 i čestitam mojim igračima na odgovornosti, karakteru i želji da odbranimo gol.

Sa igrom iz drugo poluvremena, mislim da možemo da dočekamo Voždovac u sledećem kolu uzdignuta čela - rekao je Jovanović.

Trener Mladosti Nenad Milovanović požalio se na stanje terena, jer je posle utakmice sa Partizanom, pre koje je bilo kiše i snega, kako je rekao, teren u Lučanima u prilično lošem stanju.

- To nam je smetalo za brži protok lopte.

Napadali smo sve vreme, Dinamo se branio, uspeli smo da im osujetimo kontre.

Znali samo da nam preti opasnost od Dinama iz kontri, trudili se da to zaustavimo.

Mislim da smo morali ranije da damo drugi gol, iskontrolišemo utakmicu i rešimo pitanje pobednika - rekao je Milovanović.

Najnovije vesti