Iz vranjskog SNS-a poručuju demonstrantima: Vašu ideologiju potražite na deponijama

Najava još jednog okupljanja demonstranata u Vranju za subotu 11. decembar iz Gradskog odbora SNS-a u Vranju okarakterisana je kao "skup lažnih ekologa, a stvarnih propagatora građanskih nemira i poklonika lopova bivše vlasti".

"Pored očigledne ravnodušnosti većine, ostali ste uskraćeni i za faktor iznenađenja.

Poznavajući poreklo i pedigre onih koji su prethodne subote blokirali ulicu ispred Saborne crkve, i na taj način ugrozili bezbednost građana i normalno funkcionisanje institucija, imamo da zaključimo očekivano, da je ono čega se normalan stidi time se budala ponosi.

Sama politizacija skupa koji je navodno imao za cilj da zaštiti tekovine prirode, je sada na otvorenom i ne ide u prilog bundžijama ako se uzme u obzir da je predsednik Aleksandar Vučić svojim apelom na Vladu RS, da ne dozvoli Rio Tintu izmeštanje deponije na plodno zemljište, u potpunosti obesmislio proteste i pokvario opoziciji ono što su nazvali svojom pobedom", navode vranjski naprednjaci u tekstu saopštenja.

Oni su poslali poruku demonstrantima.

"Poručujemo organizatorima budućih protesta u Vranju i širom Srbije da umesto trgova znamenitih građana naše ponosne zemlje lokalizuju proteste i blokade na prostore deponija.

Tamo će pronaći ostatke ideologije koju zastupaju", piše u saopštenju Saveta za informisanje SNS Vranje.

Komentari

Vi o poreklu i pedigreu pisete i razmisljate, da li znate sta je to?!? Misaona imenica. Oni bar imaju poreklo i pedigre, kakvo takvo, za razliku od vas.

Najnovije vesti