Gradsko veće u ponedeljak o programu kontrole kvaliteta vazduha

Nacrt Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu u ponedeljak će biti tema 79. sednice Gradskog veća Vranja.

Članovi veća razmatraće, između ostalog, Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Vranja za 2022. godinu, Nacrt Rešenja o obrazovanju Stručne komisije za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, te Predlog Pravilnika o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na nakandu troškova za vantelesnu oplodnju u 2022. godini.

Takođe i Predlog Pravilnika o materijalnoj podršci porodici sa duplim blizancima i trojkama i Pravilnik o izmeni i dopuni Pravilnika o besplatnom i povlašćenom prevozu u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Vranja.

Na dnevnom redu biće Predlog Odluke za finansiranje/sufinansiranje projekata/programa udruženjima iz oblasti društvenog i humanitarnog rada u 2022. godini, Predlog Rešenja o obrazovanju Radne grupe za izradu Akcionog plana za održivu energiju i klimu, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za realizaciju manifestacije pod pokroviteljstvom Grada Vranja i nazivom Borini književni dani.

Sednica u ponedeljak počeće u 8 časova.

Najnovije vesti