Nagrađeni najbolji pojedinci u Policijskoj upravi FOTO/VIDEO

Obeležavanje Dana policije i slave MUP-a nastavljeno je u ponedeljak prijemom delegacije Poliicjske uprave Vranje koji je upriličio načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković.

Pejković je najzaslužnijim pripadnicima policije i onima koji su ostvarili najznačajnije rezultate u 2018. dodelio priznanja, što već postaje tradicija.

- Hteo bih da poručim građanima Pčinjskog okruga da sa ovakvim ljudima na čelu Policijske uprave i u samoj policiji mogu slobodno, bezbrižno i mirno da spavaju.

Policijski službenici su požrtvovani, odani svom poslu i mi želimo da im se na jedan simboličan način odužimo za ono što čine za grad i ceo okrug.

Nadamo se da će u narednom periodu dati i više od sebe - rekao je načelnik okruga Pejković.

Ova pojedinačna priznanja predstavljaju počast za celokupnu Policijsku upravu, priznanja su koja obavezuju da još bolje i predanije radimo u narednom periodu, kazao je načelnik PU u Vranju Igor Živković.

Delegacija Policijske uprave sa načelnikom Živkovićem položila je u ponedeljak vence i cveće na spomen obeležja poginulim policajcima, vojnicima i civilima kod Doma kulture i u zgradi PU Vranje.

Program proslave Dana policije nastaviće se u utorak 18. juna u 12 sati prijemom delegacije Policijske uprave kod gradonačelnika grada Vranja Slobodana MIlenkovića, dok je istog dana za 19 časova predviđena svečana akademija u sali Doma Vojske Srbije.

U sredu 19. juna od 11 sati biće organizovan prijem za penzionisane pripadnike Policijske uprave u Vranju u sali Skupštine grada Vranja.

Komentari

Svi u Vranje smo mislili da ce dobije Sasko, jer najbolje pise sa sprej.

Čistim fekaliju ... Misliš da si zanimljiv, ajdi idi plači malo kod skota, možda ti daju azil !!!

Strašno !!!, U vremenu kad je vranjska policija pokazala najveću nesposobnost, nestručnost i nezrelost da se suoči sa kriminalom oni se još i nagrađuju. Pa da počnemo iz početka, vranjski ispektori pronalaze trodone i grame dok im teritorijom prolaze tone droge, ej bre ko je ovde lud? MUP-BEOGRAD na svaki složeniji slučaj šalju ekipu iz Beograda a oni se hvale rezlutatima ?Paljevine stare ali ove nove nisu rešene, zato među narađene ne vidimo ni jednog policajca ili inspektora.

Najnovije vesti