Druga pobeda u nizu: Kalča - KMF Vranje 1:5

Klub malog fudbala Vranje savladao je u nedelju uveče niškog Kalču u gostima rezultatom 1:5 (0:1), u utakmici 14. kola Prve futsal lige Srbije.

Vranjanci su probuđeni u drugom delu prvenstva i posle očekivanog poraza na startu od neprikosnovenog Ekonomca vezali su dve pobede, najpre protiv drugoplasirane Stare Pazove u Vranju (6:2), a sada i protiv Kalče.

- Početak utakmice u Nišu kakav se poželeti može.

Poveli smo sa 1:0, imali sigurnu igru, ali je nastavak poluvremena potpuno pripao domaćinu, sačuvali smo mrežu u tom delu igre uz dosta sreće.

Napravljen je dobar dogovor u svlačionici u pauzi utakmice pa, iako je domaćin izjednačio na početku drugog dela igre, bilo je to sve sve sto je viđeno od Kalče, jer je usledila potpuna kontrola igre od strane naših fudbalera i sigurna pobeda - navode iz kluba posle utakmice 14. kola.

Vranjanci su i dalje deseti na tabeli od dvanaest timova Prve futsal lige sa 13 osvojenih bodova, koliko ima i jedanaestoplasirana ekipa Kalče.

Devetoplasirani RB iz Valjeva sada Vranjancima beži samo dva, a osmoplasirana Ivanjica tri boda.

Iz lige će, prema novim propozicijama FSS, na kraju sezone ispasti tri kluba, a opstanak se ne garantuje ni 8. i 9. na tabeli.

Oni će morati da igraju utakmice baraža protiv trećeplasiranog, odnosno drugoplasiranog tima Druge futsal lige.

U sledećem kolu, koje je na programu 2. marta, KMF Vranje će dočekati KMF Novi Pazar.

Utakmica će se odigrati u Sportskoj hali u Vranju sa početkom u 17.30 časova.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...