Očekivan poraz u nastavku Prve futsal lige: Ekonomac - KMF Vranje 6:3

KMF Vranje izgubio je u Kragujevcu od prvog favorita lige Ekonomca rezultatom 6:3 (2:1).

U hali "Jezero" Kragujevčani su nastavili pobednički niz i na početku drugog dela sezone Prve futsal lige Srbije, a Vranjanci su se, kao i jesenas na početku šampionata, hrabro suprotstavili učesniku evropske Lige šampiona.

- Častan poraz...

Pre svega čestitke domaćinu na potpuno zasluženom trijumfu.

Pokazao je da je van konkurencije u domaćem šampionatu.

Što se tiče naše igre, ona je bila sasvim zadovoljavajuća i sve sem opstanka u ovoj ligi za naš klub biće katastrofa.

Imamo kvalitet, imamo upravu, imamo logistiku, fale nam rezultati koji će doći nadamo se već u sledećem meču kada dočekujemo odličnu ekipu iz Nove Pazove.

Vidimo se u subotu nadamo se u punoj hali jer će nam biti prekopotrebna podrška publike, a mi ćemo kvalitet potvrditi na terenu - poručili su iz KMF Vranje posle utakmice u Kragujevcu.

Vranjanci se posle prvog odigranog meča 12. kola nalaze na desetom mestu Prve futsal lige sa 7 bodova, koliko i ma i jedanaestoplasirani niški Kalča.

Devetoplasirani RB iz Valjeva ima pet bodova prednosti u odnosu na Vranjance i Nišlije, a KMF Ivanjica 6.

Ekonomac – Vranje 6:3 (2:1)

KRAGUJEVAC - Sportska hala: „Jezero“. Gledalaca: 300.

Sudije: Jović (Niš) i Minić (Knjaževac).

Strelci: 1:0 Ivanković u 7, 1:1 Trajković u 11 (6 metara), 2:1 Vitor Ugo, 2:2 Tasić u 24, 3:2 Perić u 27, 4:2 Vitor Ugo u 27, 5:2 Rnić u 31, 5:3 Krstić u 35, 6:3 Igor u 38.minutu.

Žuti kartoni: Rnić, Milosavljević (Ekonomac).

EKONOMAC: MOMČILOVIĆ , PERIĆ , IGOR, VITOR UGO, TALES, Antonić, Matijević, Rnić, Stojčevski, Milosavljević, Sorokin, Ivanković, Rakićević. Trener: Predrag Rajić.

VRANJE: MILENKOVIĆ, D.TASIĆ, NIKOLIĆ, TRAJKOVIĆ , AL. JANJIĆ, M.Tasić, Ristić, Krstić, An. Janjić, Bogdanović. Trener: Goran Jović.

Najnovije vesti