Dinamo pred utakmicu u Kupu sa Inđijom: Osveta s kamatom VIDEO

Idemo u Inđiju da pobedimo, ta ekipa nas je mnogo zadužila po više pitanja u ovogodišnjim baraž mečevima za popunu Super lige i planiramo da im to vratimo s kamatom - izjavio je šef stručnog štaba prvoligaša Dinamo Vranje Radmilo Jovanović, pred polazak ekipe na meč šesnaestine finala Kupa Srbije.

Utakmica će se odigrati u Inđiji, gde je Dinamo u prošlogodišnjem doigravanju izgubio čak a 3:0 (u revanšu u Vranju bilo nedovoljnih 2:0 za Vranjance) i posle tog meča imao "bezbroj" primedbi na suđenje.

Sada bi da se revanširaju Sremcima, naveo je Jovanović na konferenciji za medije.

- Idemo u Inđiji rasterećeni.

Imamo dve prvenstvene pobede u nizu; mislm da ćemo u ovom kup meču nastupiti sa kombinovanim sastavom, ali očekujemo pobedu i idemo Inđiji u goste da im vratimo neke stare račune koje imamo.

Daćemo priliku fudbalerima koji u prvenstvu nemaju preveliku minutažu - kazao je Jovanović.

Vezni fudbaler Dinama, senegalski internacionalac Sejdu Bokar Sek rekao je da u Inđiji očekuje interesantan meč, prvenstveno "zbog atmosfere koja prati odigravanje ove utakmice" nakon letošnjih dešavanja u baražu.

- Ovo je kup utakmica, u takvim susretima često nema favorita.

A mi, uz to, još želimo i "osvetu" za eliminaciju u baraž utakmicama.

Važno je i da nastavimo pobedničku seriju posle dve pobede u prvenstvu i daćemo sve od sebe da trijumfujemo - kazao je Sek pred novinarima.

Levi spoljni fudbaler Dinama Nikola Jovanović nada se dobrom rezultatu, iako će Dinamo u ovom meču nastupiti u kombinovanom sastavu.

Trener vranjskog prvoligaša Jovanović kazao je da od njegovih fudbalera za predstojeći meč jedino neće biti spreman Zlatković zbog povrede.

Dinamo je prošle sezone u istoj fazi najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji poražen u Kupu od šampiona Crvene zvezde (0:2), u utakmici koja je odigrana na Stadionu Jumko u Vrnju.

Meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Inđije i Dinama odigraće se na Gradskom stadionu u Inđiji, u sredu 25. septembra od 15.30 časova.

Najnovije vesti