Antić: Dinamo je opljačkan! VIDEO

Nakon poraza (3:0) od FK Inđija u prvom meču baraža za popunu Super lige Srbije u fudbalu, trener vranjskog Dinama Dragan Antić bio je ljut zbog odluka sudije Aleksandra Vasića, koji je na startu utakmice dosudio jedanaesterac za domaće, pa ponovio neiskorišćeni kazneni udarac.

Na početku drugog poluvremena, arbitar je isključio najboljeg igrača gostiju Lefterisa Matsukasa, a zatim i trenera gostiju Dragana Antića zbog protesta.

Antić je, u izjavi za Sportski žurnal, bio veoma ljut posle utakmice.

- Ovo je pljačka, iživljavanje sudije, sramota za srpski fudba - rekao je on.

Pomoćni sudija je na početku signalizirao "da nije kazneni udarac za domaćina", rekao je Antić, a sudija je pokazao na jedanaesterac.

- Videla se namera da nas pokrade u poslednjoj utakmici u karijeri.

Ko je mogao da pošalje baš sudiju iz Vojvodine da se oprosti u ovom meču!

Apsurdno je što je vratio da se penal ponovo izvede, međutim prvi je u kazneni prostor ušao igrač Inđije - dodao je on.

Revanš je zakazan za nedelju u 16 časova u Vranju, a Antić je najavio da će Dinamo odgovoriti.

- Vidim da smetamo nekome, zato ćemo u nedelju da pokažemo celoj Srbiji koliko vrede i Dinamo i Vranje.

Anđelković (Nikola, defanzivac Inđije) je provocirao naše igrače, za nas Vasić nije ništa svirao, za rivala - sve!

Znam odakle idu otrovne strelice, sve ću da kažem posle revanša.

Naša ekipa sasečena je u drugom minutu, tad nam je pokazano da nemamo šta da tražimo.

Dobro smo prošli, da su nam Inđijci dali pet golova ništa ne bi bilo čudo - dodao je Antić.

Komentari

Sudija je bio odličan, trebalo je da da jos dva crvena najmanje.. Recko ga psuje kamere zabeležile, penal cist kao suza, jedino ponavljanje penala ali pomocnik je mahao cak i da je ovaj dao gol vratio bi izvođenje. Grk je bio nervozan i naseo na provokaciju. Sve cisto.

Dragi moji prijatelji dokle ćemo više da gledamo uplitanje raznih činioca i prljavih rabota u sportu naravno nepravda boli jače nego svaka rana a videsmo nepravdu juce mozda bi trebali zvanicnici iz FSS da pogledaju snimak izvodjenja penala i procene očiglednu želju sudija da su bili reseni da po svaku cenu reše utakmicu u korist domaćina i neka procene posle detaljne analize i to ukoliko je ulozena žalba naime isti igrač utrčava istovetno posle prvog utrčavanja ponavlja se penal zbog nerealizacije istog a posle drugog priznaje gol iako je isto trebalo da se ponovi ako je kriterijum bio isti medjutim očigledno je da se cilj postigao uneta nervoza psihološki igrači nisu mogli da odigraju meč na nivou i to je presudilo kao i prestrogo dosudjen crveni karton igraču Dinama na očiglednoj provokaciji upotpunilo je sramotu koju je videlo mnogo ljudi koji su na sreću Dinama pratili ovaj meč sve to ne boli tako da se još nešto nije umesalo ja sam eto pratio čitave sezone igru Dinama i izjave mnogih zvaničnika koji su već otpisali Dinamo iz Super lige i blatili i kažnjavali odličnog stručnjaka i borca jakog borca za pravdu na sportskim terenima Dragana Antića ovog puta je pokazao da je dostojanstven i pored ovakvih nepravdi a ko malo nepristrasno gleda na celi meč juče u Inđiji mora da vidi nepravdu mnogo još više boli sto su se pojavili naslovi citiram jedan u Sportskom žurnalu na internetu doslovce "hahaha je.i sns ku.vu tako je" i pitam se da li je ovde sudija podlegao političkim direktivama protivnika sns iako kao i životu tako i sportu svako ima svoj izbor sto se tice stranačke opredeljenosti ovo poslednje mnogo boli poštene i časne gradjane juga Srbije i s pravom se zapitajmo da li po svaku cenu treba forsirati klubove koji nisu na periferiji ili jugu Srbije ovakav način može da se tako razume i da li je sudija tako i sudio neka stručnjaci utvrde.

Trebalo ja sa bude 6-0 i ja neznam ko je tu oplajckan

Najnovije vesti