Bulatović: Nema turbulencija u Gradskom odboru SNS-a VIDEO

Lider vranjskog SNS-a Slaviša Bulatović izjavio je u četvrtak u Vranju da su, uprkos brojnim spekulacijama, međuljudski odnosi u Gradskom odboru naprednjaka na visokom nivou i da je situacija u okviru odbora korektna.

- Uobičajeno je, kada se radi o stranačkom odboru sa oko 12.000 članova, da svi ne mislimo isto, možda ima nezadovoljstva zbog toga što smo određene funkcionere sklonili sa funkcija, ali moram da kažem da je odbor SNS-a danas složan i da je situacija u okviru njega više nego korektna.

O stanju u odboru ste mogli da čujete i od predsednika IO SNS Darka Glišića.

Stanje u stranci je stabilno, svi znaju svoja zaduženja, redovno zasedaju odbori i saveti, Unija mladih...

Možda ti koji spekulišu priželjkuju nekakve turbulencije kod nas.

Mene i gospodina Stevanovića (Dragan, koordinator SNS za jug Srbije i državni seretar u Ministarstvu privrede, prim. aut) neki su smenjivali po tri, četiri puta, ali su to samo pusti snovi - kazao je Bulatović.

SIMPO, JUMKO, HOTEL...

Kao najveće uspehe lokalnog SNS-a za tri godine vlasti predvođene SNS-om Bulatović je, u četvrtak na konferenciji za medije, okarakterisao "očuvanje preko 4.000 radnih mesta u Simpu i Jumku. Takođe je potencirao da Vranje "danas mnogo bolje izgleda, nego kada je ova koalicija preuzela vlast".

- Ne mogu ni da zamislim kako bi Vranje izgledalo i šta bi za ljude koji ovde žive značio gubitak 4.000 radnih mesta u Simpu i Jumku. Simpo trenutno stabilno posluje, a u Jumku se očekuje usvajenje UPPR-a. Politika naše stranke i jeste očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mesta - rekao je Bulatović.

On smatra da je Vranjska Banja trenutno "veliko gradilište i da se na njenoj teritoriji realizuje nekoliko veoma važnih infrastrukturnih projekata".

- Za tri godine na području grada asfaltirano je više puteva nego ikada ranije, očekuje se uskoro otvaranje nove zgrade pozorišta, hirurški blok je u funkciji, dobićemo novi stadion, uspeli smo da prodamo Hotel Vranje - kazao je on.

Primedbu u vezi sa radom ove vlasti Bulatović je stavio na činjenicu da "budžet grada nije dovoljno rasterećen kroz projekte javno-privatnog partnerstva".

Najnovije vesti