Glišić: Vranjski odbor SNS među najboljima u Srbiji, ali uvek može bolje (FOTO, VIDEO)

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić izjavio je u ponedeljak posle sastanka sa predstavnicima Gradskog odbora SNS-a u Vranju da je vranjski odbor naprednjaka jedan od najboljih u Srbiji i da do daljeg neće biti kadrovskih promena u njegovom sastavu.

On je, takođe, naglasio da glasine o smeni Dragana Stevanovića sa mesta koordinatora SNS-a za Pčinjski okrug nisu tačne, te da on i dalje obavlja tu funkciju.

- Moja poseta je redovna, ništa se vanredno ne dešava.

Obilazim uobičajeno naše odbore po Srbiji, sagledavamo šta možemo da popravimo u njihovom radu kako bismo na narednim izborima ostvarili što bolje rezultate - rekao je Glišić okupljenim novinarima.

Glišić je stigao na najavljeni stranački sastanak SNS u Jumku u ponedeljak oko 17 časova.

Dočekao ga je vrh SNS-a Pčinjskog okruga, najuticajniji naprednjak juga Srbije i državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, predsednik Gradskog odbora SNS Slaviša Bulatović, gradonačelnik Vranja i potpredsednik lokalnih naprednjaka Slobodan Milenković, potpredsednici i gotovo svi značajniji funkcioneri SNS Vranje.

Novinarima je rečeno da će sastanak sa stranačkim prvacima iz Beograda trajati oko 40 minuta iza zatvorenih vrata, nakon čega je Glišić dao izjavu za medije, koju možete posluštati u video klipu ispod ovog teksta.

Preko direktne audio veze vranjskim naprednjacima obratito se i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić.

Najnovije vesti