Bulatović: Vranjska Banja ipak dobija pristupnu petlju za autoput VIDEO

Narodni poslanik i lider vranjskog SNS-a Slaviša Bulatović izjavio je u četvrtak u Vranju da će Vranjska Banja, prema informacijama kojima raspolaže, ipak dobiti pristupnu saobraćajnu "petlju", odnosno direktnu vezu sa autoputem na Koridoru 10.

On je reagujući na novinarsku opasku da je direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak nedavno rekao da Banja "neće dobiti petlju", kazao da je Drobnjak to tvrdio "sa aspekta bezbednosti", ali da stvari stoje nešto drugačije i da su vezane za razvojne planove Vranjske Banje

- Informacije o razvoju Vranjske Banje ne mogu do kraja da podelim sa vama, ali vrlo brzo ćemo imati mnogo lepih vesti kada je u pitanju Vranjska Banja, ali i grad Vranje.

Mislim da sam time odgovorio na pitanje u vezi sa "petljom", samo ne znam da li će i tada biti nezadovoljnih što će biti petlje, možda će neki potrčati da tvrde da to, kao, nije bezbedno, ali otom potom - kazao je Bulatović.

Drobjak je početkom aprila u Vranju rekao da Vranjska Banja "neće dobiti pristupnu petlju sa Koridorom 10", te da će se do nje "i dalje stizati kao dosad preko Vranja".

- Banja neće dobiti petlju iz razloga bezbednosti.

Koliko znam od Vranja do Vranjske Banje imate samo 7-8 kilometara.

Imate primere evropskih zemalja, Italije, Austrije gde su petlje na 40 kilometara.

Isti je slučaj sa Smederevskom Palankom – kazao je tada Drobnjak.

On je podsetio da je urađen put do Banje, ali da to nije sve.

- Razgovarao sam sa predsednikom banjske opštine, put će biti modernizovan da blista i da ima te veze od Vranja do Banje - obećao je tada Drobnjak.

Najnovije vesti