Bivši dinamovci pojačali Proleter i KF Renovu

Dva donedavna fudbalera vranjskog superligaša Dinama, centralni vezni Miloš Jokić i golman Uroš Đurić, napustili su klub i potpisali nove ugovore, objavio je klub iz Vranja, poželevši im "mnogo sreće u daljoj karijeri".

Jokić je stavio paraf na ugovor sa srpskim superligašem Proleterom iz Novog Sada, dok je golman Uroš Đurić prešao je u redove makedonskog kluba KF Renova iz Tetova.

- U Vranju sam proveo lepih godinu dana, napravili smo uspeh i otišao sam bez svađe sa bilo kim iz kluba - napisao je Đurić na svom Instagram nalogu.

Đurić je bio suspendovan od novembra kada je, prema stavu uprave kluba, primio "sumnjive golove" u utakmici sa Partizanom (6:0) u Beogradu.

- Jedna od odluka je i suspenzija golmana Uroša Đurića koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u našem gradu Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata - navedeno je tada iz vranjskog kluba

Od tada Đurić nije branio za Dinamo.

Miloš Jokić stavljen je u pauzi sezone na listu igrača na koje klub ne računa i napustio je redove Dinama.

Jokić, rođeni Čačanin, posle kragujevačkog Radničkog gde je ponikao igrao je još i za čačanski Borac, Metalac, Olimpik iz Sarajeva, BASK, Čukarički, u Mađarskoj sa Solnok i Vašaš, u Ukrajini za Metalurg, a u Grčkoj za Lamiu, Trikalu i Doksu.

Golman Đurić, rodom iz Beograda, pre Dinama branio je za Šumadiju, Sopot, Turbinu i Slobodu iz Užica.

Najnovije vesti