Antić: Po tri boda u Inđiju

Dragan Antić, trener FK Dinamo, lidera na tabeli Prve lige Srbije u fudbalu, izjavio je u petak na konferenciji za medije da će gostovanje u Inđiju za Vranjance biti ozbiljan ispit, ali da očekuje tri nova boda u trci za titulu.

- Inđija je jedna od ozbiljnijih ekipa u Prvoj ligi i zato će nam to možda ovo biti najteža utakmica u prolećnom delu prvenstva.

Ali, Dinamo je favorit, i svaku utakmicu igramo da pobedimo – kazao je Antić.

Dinamo će gostovati Inđiji u sklopu 17. kola Prve lige Srbije, a za u subotnji meč biće jači za pet povratnika u najboljih 18, koji nisu mogli da igraju u prethodnoj utakmici sa Teleoptikom (bilo je 1:0 za Dinamo).

- Pokazali smo da možemo i oslabljeni da igramo dobro, jer svi momci daju svoj maksimum na terenu. Daćemo sve od sebe samo da Dinamo uvedemo u Super ligu.

Uslovi za igru u Inđiji su dobri, kao i teren i mislim da možemo doći do toliko željenih bodova – optimističan je Antić.

Novajlija u timu Nikola Vukajlović kaže da su prvi utisci po dolasku u klub fenomenalni.

- Drago mi je što sam deo ekipe koja se bori za ulazak u Super ligu.

Sviđa mi se stil igre, svi odlično sarađujemo sa šefom i zajedno činimo dobar kolektiv – kazao je Vukajlović.

Fudbaler Marko Hristić prognozira da će utakmica sa Inđijom biti veoma teška, jer nijedna ekipa ne sme da se potcenjuje u Prvoj ligi.

- Idemo da odigramo čvrsto i jako, i da pobedimo. Naš stil igre je ofanzivan i otvoren, uvek igramo za gol više – rekao je Hristić.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Milenkovićeva uskršnja čestitka »

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković čestitao je sugrađanima najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs, saopšteno je i...

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...