Antić: Drugi gol nas je uništio (VIDEO)

Trener vranjskog superligaša Dinama Dragan Antić izjavio je posle poraza od Vojvodine u Surdulici (1:3) da je ključan momenat susreta bio kiks njegovog golmana Perića kojim su Novosađani preokrenuli rezultat, nakon što je Dinamo poveo u utakmici 28. kola Super lige.

- Taj nas je gol potpuno poremetio, kao i neke druge odluke u toku ove utakmice.

Borili smo se i hteli pobedu, igračima ništa ne zameram, ipak je Vojvodina klub sa velikom tradicijom, mnogo veći od malog Dinama - kazao je Antić.

Trener Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je posle meča da je njegov tim napokon ostvario prvu pobedu u Super ligi u ovoj kalendarskoj godini, te da su se radi ostvarenja tog cija "videli velika želja i htenje" njegovih fudbalera.

- Do pobede nismo došli nimalo lako; ovo nije rečeno iz kurtoazije.

Primili smo brzi gol, krenuli iz minusa, ali smo se konsilidovali.

Bilo je prilika na obe strane, ali je presudan momenat utakmice bio taj drugi gol za nas - kazao je Krivokapić pred novinarima.

Vojvodina je u 28. kolu Super lige pobedila vranjski Dinamo sa 1:3 (1:1), u utakmici koja je odigrana na Grdskom stadionu u Surdulici.

Dinamo na taj način nije iskoristio poraz Rada od Radničkog u Nišu.

Građevinari imaju samo dva boda prednosti u odnosu na Dinamo koji je ne pretposlednjoj poziciji sa 19 bodova (Rad u sledećem kolu dolekuje Voždovac).

Poslednji Zemun ima 18 i utamicu manje od Dinama (u nedelju će odigrati poslednji meč ovog kola na gostovanju protiv Voždovca od 19 h).

Dinamo će u sledećem kolu Super lige gostovati Proleteru u Novom Sadu, ekipi koja nije defintiivno obezbedila igranje u plej of-u, tako da će to biti veoma težak meč za Vranjance.

Najnovije vesti