Antić pred Kolubaru: Biće teško jer dolazi jedan od favorita prvenstva

FK Dinamo Vranje u nedelju će dočekati lazarevačku Kolubaru, u utakmici 2. kola Prve lige Srbije u fudbalu.

Šef stručnog štaba Vranjanaca Dragan Antić, pred prvi meč u sezoni na domaćem terenu, rekao je da "utakmica neće biti nimalo laka" i upozorio na težak raspored Dinama na početku prvenstva.

- Boli me poraz protiv Grafičara u Beogradu, zadovoljan sam trčanjem, ali su nas katastrofalne greške pojedinaca koštale poraza.

Kolubara je jedan od favorita u Prvoj ligi Srbije, pored Grafičara i Radničkog iz Kragujevca, tako da će biti veoma teško doći do bodova - naglasio je Antić, upozorivši da je vranjski klub u velikim finansijskim problemima i da jedini spas može biti prodaja "vedeta", centarfora Željka Dimitrova (99 odsto, kako kaže Antić, ide u Rad) i kapitena Mlađana Stevanovića.

Kapiten Mlađan Stevanović, koji je takođe bio na ovoj konferenciji za medije, bodriće klupske drugove u predstojećem meču sa tribina, jer se još nije oporavio od povrede koju je zadobio u prvom kolu na gostovanju beogradskom RFK Grafičaru.

- Kolubara ima veoma kvalitetne i iskusne igrače, imaju dobar budžet, ali ja se iskreno nadam najboljem rezultatu - rekao je Stevanović.

Mladi Vukašin Ilić je naglasio da će svi dati sve od sebe i da ekipa u predstojećem meču "ide na pobedu".

Dinamo je u 1. kolu šampionata poražen na gostovanju od prošlogodišnjeg vicešampiona lige Grafičara sa 2:0.

Utakmica sa Kolubarom odigraće se u nedelju od 17 časova na Stafionu Jumko u Vranju.

Najnovije vesti