Četvrto predizborno druženje naprednjaka u kafani FOTO

Naprednjaci Vranja objavili su na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici da su u nedelju uveče još jednom sagledali svoje članstvo pred izbore, organizovanim odlaskom u poznati ugostiteljski objekat u selu Davidovac.

"Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje brine o potrebama svojih članova i svih građana na teritoriji okruga.

Upravo zato smo večeras organizovali druženje u restoranu sa simpatizerima i članovima Srpske napredne stranke iz sela Pavlovac, Dubnica, Davidovac, Donji i Gornji Vrtogoš, Neradovac, Katun, Soderce i Stropsko.

Odziv više od stotinu njih nas nije iznenadio.

Treba pre svih, saslušati potrebe svih građana i naći način da današnje sutra bude daleko ispred onoga na šta smo nekad navikli, jer uvećanje životnog standarda građana je prioritet koji ne sme da čeka", poručili su naprednjaci.

Sa simpatizerima i članovima SNS-a bili su gradski i stranački rukovodioci sa predsednikom Privremenog organa grada Vranja Slobodanom Milenkovićem na čelu.

Slične predizborne aktivnost vranjski naprednjaci su već imali u restoranima u Vranju (prisustvovao ministar Goran Vesić), te selima Bresnica i Dulan (prisustvovao predsednik SNS-a Miloš Vučević).

Najnovije vesti