Vesić u Vranju: Kanalizacija za Donjotrebešinjčane, pa žurka s penzionerima FOTO

U vreme trajanja predizborne kampanje, selo Donje Trebešinje nadomak Vranja posetio je ministar građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić i označio početak radova na izgradnji fekalne kanalizacije.

To je prva faza u okviru koje će biti urađena ulična kanalizaciona mreža u regulaciji postojećih puteva, ukupne dužine oko 6 kilometara.

Kako je ranije najavljeno, plan je da se na području Vranja, u sklopu projekta Čista Srbija, izgradi 140 kilometara kanalizacione mreže.

Vesić je u sredu uveče u jednom restoranu u Vranju prisustvovao svečanoj večeri "u čast penzionera", navedeno je na Fejsbuk stranici vranjskih naprednjaka.

"Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje organizovao je svečanu večeru u čast penzionera, naših sugrađana, članova i simpatizera Srpske napredne stranke.

Salu je ispunilo više od 450 zvanica, dok su svojim prisustvom veče uveličali Goran Vesić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, Dragan Stevanović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a, članovi Predsedništva GrO SNS Vranje i lokalni funkcioneri.

Jednom rečju, narodno veselje trajalo je do kasno u noć, i nije stajalo, kao što i Vranje ne sme da stane, ni Srbija ne sme da stane.

Živeli", poručili su vranjski naprednjaci na Fejsbuku.

Najnovije vesti