Antić uzvraća upravi FK Radnik: Surdulica je za nas jedno obično selo (VIDEO)

Predsednik i trener vranjskog superligaša Dinama Dragan Antić, odgovarajući na prozivke iz FK Radnik nakon njegove izjave da bi "Surduličani najradije da vide Dinamo van Super lige", izjavio da je samo "govorio istinu".

- Pa, naravno da žele da nas izbace iz lige.

Kažu kako su nam mnogo izašli u susret, a ja kažem da smo napravili jedan ugovor sa njima na početku, pa su ga odmah promenili nakon što smo ih pobedili u prijateljskoj utakmici, na pripremama za ovu takmičarsku sezonu.

A ta prijateljska utakmica imala je mnogo dublju pozadinu, to sin Novice Tončeva najbolje zna - ostao je zagonetan Antić.

On je dodao da je zbog te utakmice sa liste skinut sudija koji je sudio, "po fermanu iz Rusije, zato što su neki ljudi igrali kladionicu, a nije došao rezultat koji su očekivali".

- Da biste to uradili mora da postoji debeo razlog, a svi znaju šta se tu izdešavalo - još je zagonetniji bio Antić, ne želeći da dalje obrazlaže svoja navodna saznanja.

On je naglasio da neće dozvoliti da iz redova surduličkog superligaša stižu poruke o tome kako "Dinamo ne zaslužuje elitu".

- Svaka čast Novici Tončevu što je napravio stadion, naš grad je na tom polju kiksnuo, ali bez obzira na to ne dozvoljavam njemu i njegovima da vređaju Dinamo i Grad Vranje, jer smo mi za njih institucija.

Mogu oni da igraju još trideset godina Super ligu, oni su za nas selo jedno obično, i biće i ostaće tako - naveo je Antić.

On nije negirao da su Surduličani delimično pomogli Dinamu.

- Oni bi da pomažu, a kad igramo međusobne utakmice da se sklonimo da nas pobede.

Ne znam šta sve Tončev dozvoljava sebi.

Znamo svi kako je postao predsednik FS RIS-a.

On lično gura Dinamo u ponor, da mi ispadnemo, a ne Radnik - zaključio je Antić u utorak na konferenciji za medije.

Dinamo bi naredni meč Super lige trebalo da odigra upravo na Gradskom stadionu u Surdulici sa novosadskim Proleterom.

Utakmica je zakazana za sredu u 13 časova.

Komentari

Daju vam stadion na koriscenje, vi ih pljujete. Ne biste se ni takmicili da vam nije Radnik dao stadion. A i realno najslabija ste ekipa u ligu.

Kako je onda takva institucija i tako silni grad dozvolio da ima livadu a ne stadion , pa im sad svi krivi ! Prvo treba da pogledaju svoje dvoriste a selo nek ostave na miru !

Urnebesno... Teorija zavere volume 2 :D E moj Anticu, bolje da promenis zanimanje-kad ti fudbal slabo ide...

Ako je Surdulica za vas jedno obicno selo sto dolazite u selo, ne valja vam Novica i nas grad Surdulica a na nasem stadionu igrate sram vas bilo stidite se godina i reci nezahvalnici jedni

Najnovije vesti