Petlići Dinama drugi na turniru u Nemačkoj

Petlići Dinama osvojili su drugo mesto na turniru u nemačkom Ausgburgu u konkurenciji pet ekipa, od koji su četiri bile iz Nemačke.

Po sistemu svako sa svakim, mladi vranjski fudbaleri odigrali su četiri utakmice, od kojih dve nerešene, i to obe rezultatom 0:0, a dve su dobili sa 3:0, odnosno 1:0.

- Bez primljenog gola, ali uz slabiju gol razliku, osvojili smo drugo mesto, što je za svaku pohvalu – poručili su iz Nemačke petlići Dinama.

Oni su imali to zadovoljstvo da obiđu stadion Bajerna iz Minhena.

- U Augsburgu se igralo na odličnim terenima i u perfektnim uslovima.

To je za decu veliko iskustvo i uspomena, koja će im biti urezana za ceo život – rekao je za Vranje News jedan od roditelja, koji su, uz veliku pomoć trenera Dragana Antanasijevića, finansirali put i boravak u Nemačkoj.

Jedina žal koja ostaje posle ovog gostovanja je „da li će ikada dečaci u svom gradu imati makar približne uslove za bavljenje sportom kao njihovi vršnjaci iz Nemačke“, upitno će jedan od roditelja.

- Sve pohvale idu na račun trenera Antanasijevica koji je ovu misiju zacrtao sebi i ispunio je.

Trener, njegovi roditelji i rodbina koji žive u Augsburgu, dečake su prihvatili kao svoju decu i oni su se osećali kao kod svoje kuće – kažu iz kluba.

Na turniru u Augusburgu, za petliće Dinama nastupili su:

Petar Mladenović, Nikola Arsić, Stefan Trajković, Vladimir Ristić, Andreja Mladenović, Kristijan Mišić, Bogdan Stanković, Strahinja Đorđević, Martin Cvetković, Nikola Stošić, Andrija Tasić, Mladen Stojanović, Ognjen Jakovčevski, Andrija Trajković.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...