Zufo pregazio Kolubaru sa 9:1, Stefanović pet puta u mrežu (VIDEO)

Klub malog fudbala Zufo pobedio je Kolubaru u hali "Mladost" u Bujanovcu sa 9:1, u utakmici 13. kola Druge futsal lige Srbije.

Pred više od 800 gledalaca i publikom koja je nosila bujanovačku ekipu, izabranici trenera Vojkana Vukmirovića (novi šef stručnog štaba) poveli su već u prvom minutu golom Siniše Trojanovića.

Rapsodija Bujanovčana nastavljena je golovima najboljeg pojedinca ovog susreta Igora Stefanovića koji je mrežu Kolubare pogađao pet puta, u 3, 10, 13, 17. i 20. minutu.

Za kraj prvog poluvremena u strelce se upisao i golman Dejan Pašić, pa se na odmor otišlo rezultatom 7:0.

Na prvi gol u nastavku čekalo se do 32. minuta kada je Miloš Dimitrijević pogodio za 8:0, a minut kasnije Kaličanin je postigao počasni pogodak za Kolubaru.

Tačku na ovu utakmicu stavio je Admir Mazareku u 39. minutu za konačnih 9:1.

Ovim trijumfom Zufo je poslao jasnu poruku da ih zanima jedino plasman u Prvu futsal ligu.

Prethodni meč 12. kola KMF Zufo - Pirot je odložen, pa Bujanovčani sada zbog utakmice manje zauzimaju drugo mesto na tabeli sa 24 boda.

Ispred je samo ekipa "Zemun samo pravo" koja ima bod više, a dva boda zaostatka ali i utakmicu više u odnosu na Bujanovčane ima trećeplasirani SAS iz Zrenjanina, dok četvrtoplasirani Sopot ima 21 bod.

U narednom kolu Zufo će gostovati šestoplasiranoj Banjici.

Izjave trenera i snimak utakmice možete pogledati zahvaljujući produkciji DN 017.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...