Vučić obećao magnentnu rezonancu za Vranje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je u sredu da će u naredna dva meseca obezbediti magnetne rezonance za 10 gradova i opština, a da će potom na red doći i Vranje.

On je na proslavi 45 godina postojanja Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje rekao da će u naredna dva meseca magnentu rezonancu dobiti Niš, Kragujevac, Zvezdara, Leskovac, Šabac, Valjevo, Čačak, Pirot, Užice i Kladovo.

"A, zatim stižu i u Smederevo, Bor, Zaječar i još jedna u Užice, jer su tamo najveće liste čekanja, Vranje, Sombor, Vršac, Požarevac, Loznica, Prokuplje, i naravno Klinički centar Srbije u Beogradu i Klinički centar u Novom Sadu u okviru rekonstrukcije", rekao je predsednik Vučić na svečanosti, ne precizirajući kada će to tačno biti.

On je dodao da će mamografe dobiti Kladovo, Negotin, Babušnica, Prokuplje, Soko Banja, Pirot, Vračar, Niš, Vladičin Han, Kragujevac, Surčin, Kuršumlija, Kruševac, Požarevac, Obrenovac, Vlasotince, Majdanpek, Leskovac.

"Još šest koji će ići u druge opštine Srbije", naveo je Vučić, ne precizirajući o kojim je opštinama reč.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...