Vranjski Alfa plam opet među najboljim preduzećima u Srbiji

Vranjska metalska industrija Alfa Plam AD opet je osvojila priznanje „Najbolje iz Srbije“, ovog puta za rezultate poslovanja u 2017. godini, u kategoriji proizvodi za kuću i trajna potrošna dobra.

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelili su priznanja najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima na završnoj svečanosti akcije „Najbolje iz Srbije 2017“.

Ovo je četvrta godina zaredom kako Alfa plam dobija ovo priznanje, a prošle godine kompanija je dvostruko nagrađena u kategorijama najbolji korporativni brend i najbolji izvoznik.

Alfa plam, jedno je od najuspešnijih preduzeća Evrope u svojoj branši.

Pod sloganom ovogodišnjeg takmičenja „Kako se na našem kaže BRAVO“, priznanje je, u prisustvu predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, uručeno u 24 kategorije, među kojima su tri nove – najbolji hotel, najbolji „mali“ turistički smeštaj i najbolji organski proizvod.

- Organizacijom tradicionalne manifestacije i izbora najboljih brendova, trinaesti put Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, promovisali su najbolje robne i korporativne brendove, podstičući stvaranje kvalitetnih proizvoda na tržištu Srbije, rekla je premijerka Brnabić na svečanosti.

Od 2004. godine od kada je akcija „Najbolje iz Srbije“ prvi put organizovana, nominovano je više od 1.850 brendova.

Najnovije vesti