Alfa plamu žig garancije Zaštićen potrošač

Kompanija "Alfa Plam" je prva kompanija iz oblasti industrijske proizvodnje u Srbiji koja je osvojila žig garancije “Zaštićen potrošač”, koji dodeljuje Republička unija potrošača.

Republička unija potrošača žig garancije “Zaštićen potrošač” dodeljuje nakon provere privrednog subjekta od strane trećeg lica - kompetentnog akreditovanog sertifikacionog tela, da je privredni subjekt ispunio principe četiri međunarodno priznatih ISO standarda.

- Sa ponosom ističemo da smo osvajanjem žiga „Zaštičen potrošač“ dokazali da smo uspostavili društveno odgovorno poslovanje, te da smo opredeljeni da naši proizvodi uvek imaju najviši kvalitet i da kontinuirano vodimo brigu o potrošačima kao korisnicima naših proizvoda.

Dodelom žiga Republička unija potrošača uspostavlja eksterni nadzor u upotrebi standarda, a naše preduzeće kao nosilac žiga je pouzdan partner koji je fokusiran na stalno unapređenje zadovoljstva potrošača našim proizvodima, pod sloganom „poverenje povezuje“ - navodi se na sajtu Alfa plam-a.

Žig „Zaštićen potrošač“ je zakonom zaštićen žig garancije, namenjen potrošačima kao garant da je određeno preduzeće dostiglo najviši nivo kvaliteta usluga i proizvoda koje nudi.

Ova žig je intelektualna svojina Republičke unije potrošača.

Najnovije vesti