Vranje od danas ima još jednog poslanika: Manić u Skupštini Srbije

Dejan Manić, lider Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju i jedan od potpredsednika te političke partije, u četvrtak je položio zakletvu i postao narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Manić je sa poslaničke liste JS-a ušao u skupštinu umesto Nenada Filipovića, dosadašnjeg narodnog poslanika JS-a iz Leskovca, koji je podneo ostavku na poslaničku funkciju.

Manićev mandat potvrđen je u četvrtak, na plenarnoj sednici republičkog parlamenta.

On je tim povodom za Vranje News kazao da će mu prioritet biti „rad u interesu građana, prezentovanje problema i njihovo institucionalno rešavanje kroz skupštinske i državne organe“.

Zahvaljujem se pre svega Draganu Markoviću Palmi i Jedinstvenoj Srbiji što su imali poverenje da me, najpre, kandiduju na poslaničkoj listi JS-a, i što mi sada poklanjaju poverenje da sednem u poslaničku klupu.

Želim da budem pravi predstavnik građana u Skupštini Srbije, jer su građani ti koji su mi ukazali poverenje, prepoznavši značaj i efekat politike Jedinstvene Srbije i njenog predsednika Dragana Markovića Palme.

Nameravam da se glas tih građana koji su glasali za mene čuje i obećavam da ću ja biti glas građana Vranja i Pčinjskog okruga u republičkoj skupštini“, naveo je novi narodni poslanik iz Vranja u izjavi za naš portal, neposredno nakon polaganja poslaničke zakletve.

Dejan Manić rođen je 1973. godine.

Osnovnu i srednju školu završio je u Vranju, Ekonomski fakultet u Prištini, a master studije ekonomije u Beogradu.

Počeo u Delta Fungiju, radio u Delta Agraru, a onda kao član G17 plus postao prvi direktor tek osnovanog Skijališta Besna Kobila.

Bio je izvršni direktor u Turističkoj organizaciji Vranje, a sada je direktor u JKP Parking servis Vranje.

Odbornik je u Skupštini grada Vranja u svim sazivima počev od 2007. godine, najpre kao član URS-a, a od 2012. kao odbornik JS-a.

Predsednik je Gradskog odbora JS Vranje.

Potpredsednik JS-a postao je 2018. godine.

Oženjen je, ima ćerku.

Najnovije vesti