Vranje dobilo pokrivene teniske terene, spremno za nacionalne turnire FOTO

Radovi na pokrivanju dva teniska terena u Sportskom centru u Vranju su završeni, saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću grada Vranja.

"Oni poseduju najsavremenije uslove za rad u zimskim uslovima, a istovremeno su i među najmodernijim u Srbiji, sa originalnom US Open podlogom.

Već od narednog meseca, prvi put Vranje će biti domaćin nacionalnih turnira.

Tenis će se igrati tokom cele godine", navodi se.

Vranje će sledeće godine obeležiti 100 godina tenisa u našem gradu.

Došao je taj dan

Jedan od trenera u vranjskom teniskom klubu Đorđe Merdžijević napisao je na svojoj Fejsbuk stranici da je konačno "došao taj dan".

"Došao je dan kada se ispisuje još jedan delić teniske istorije u našem gradu. Vranje je dobilo zatvorene teniske terene. Igraće se tenis tokom cele godine, bez pauze. Ponosan sam na naš grad i sve ljude koji su bili uključeni u ovaj projekat. Dobijamo šansu da budemo domaćini nacionalnih turnira već od sledećeg meseca. Dobili smo najlepšu balon halu u regionu. Ovo je tek početak sportske revolucije u našem gradu", konstatovao je Merdžijević.

Komentari

Lepo a sta je sa zatvorenim bazenom 33×25,akva park u produzetku I renoviranje velike I male hale sa kvalitetnim grejanjem u pomenute objekte ili je to bilo predizborno obecanje ili stadion medjutim od toga nista dok se u drugim gradovima pravi I pravi

Najnovije vesti