Vranjanci razočarali u Humskoj: Partizan - Dinamo 6:0 (VIDEO)

Partizan – Dinamo 6:0 (2:0)

Beograd - Stadion: Partizana.

Gledalaca: 2.000.

Sudija: Nenad Minaković (Novi Sad).

Žuti kartoni: Nikolić (Partizan).

Strelci: 1:0 Danilo Pantić u 37, 2:0 Rikardo Gomeš u 42, 3:0 Danilo Pantić u 55, 4:0 Rikardo Gomeš u 77, 5:0 Đorđe Ivanović u 86, 6:0 Nemanja Nikolić u 90. minutu.

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valiente, Urošević, Zdjelar, Kosović (od 80. Đerlek), Pantić (od 70. Ivanović), Janković (od 58. Tošić), Nikolić, Gomeš. Trener: Zoran Mirković.

DINAMO (VR): Đurić, Onimisi (od 70. Tiago), Stanković (od 46. N. Stevanović), Vukajlović, Dimitrov (od 57. Sićović), Suraka, Nedeljković, Gašić, M. Stevanović, Jokić, Pavišić. Trener: Radmilo Jovanović.

Fudbaleri vranjskog Dinama deklasirani su u meču sa Partizanom rezultatom 6:0 (2:0), u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Golove za Partizan u Humskoj postigli su Danilo Pantić, Rikardo Gomeš, Đorđe Ivanović i Nemanja Nikolić, a nekoliko golova plod je kobnih grešaka fudbalera ili golmana Dinama.

Dinamo, koji se u prvih pola sata igre dobro branio i odolevao domaćinu, čak imao jednu šansu za vođstvo iz kontre (Suraka 19. minut), nije uspeo da iskoristi činjenicu da Partizan u tom delu igre nije mogao da poveže tri dobra dodavanja.

Kod rezultata 3:0 najbolju šansu Vranjanaca za postizanje gola propustio je Suraka u 65. minutu, kada je na upotrebljiv centaršut sa pet metara, sam neometan ni od koga, slabo šutirao glavom, lopta se odbila od zemlje, a Stojković odbranio.

Moglo bi se reći da Partizan i nije igrao ništa posebno, kliko je Dinamo bio nemoćan i bezopasan.

Vranjanci su prikovani za dno tabele sa sedam bodova, a najbliži tim mu je Zemun koji ima sedam bodova više (14), dok Rad i Spartak imaju po 15.

Vranjancima budućnost ne izgleda svetlo, pogotovo što imaju težak raspored.

Već u narednom kolu dočekaće u Surdulici ekipu Radničkog iz Niša, koja zauzima drugo mesto na tabeli Super lige, iza Zvezde, a ispred Partizana.

Posle toga gostuju odličnoj Mladosti u Lučanima, dočekuju Voždovac, pa ide na noge Zemunu.

Najnovije vesti