Jovanović: Zna se ko je Partizan, ali igra iz prošle utakmice daje nadu (VIDEO)

Svi igrači Dinama su zdravi i spremni za utakmicu sa Partizanom.

Maksimalno smo iskoristili pauzu u prvenstvu da se što bolje pripremimo za taj duel.

Želimo da se predstavimo Beograđanima u najboljem svetlu, bez obzira na to što se zna ko je Partizan i sa kakvim se klubom sastajemo - kazao je na konferenciji za medije trener Dinama Radmilo Jovanović, uoči utakmice 17. kola Super lige koju će Dinamo u nedelju odigrati na Stadionu Partizana.

Jovanović je potvrdio da je, nakon izrečene petnaestomesečne suspenzije na obavljanje svih sportskih funkcija treneru i predsedniku Dinama Draganu Antiću (na koju se strateg Dinama žalio), on do daljeg preuzeo trenersku palicu za vođenje prvog tima.

Levi spoljni fudbaler Dinama Nikola Vukajlović podsetio je da Vranjanci idu na noge klubu sa najvišim ambicijama u ligi, ekipi koja ima svoju prepoznatljivu igru.

- Sigurno je da će biti teško da se igra protiv Partizana.

Ekipa su koja je primila najmanje golova u dosadašnjem toku prvenstva, biće malo prostora za igru.

Ali, mi se ni protiv jedne ekipe nismo branili, možda možemo da iskoristimo naš položaj na tabeli da odigramo slobodno i rasterećeno i da se nadamo osvajanju makar boda potiv Partizana - kazao je Vukajlović.

Centralni bek Filip Pavišić rekao je da ekipa Dinama ide u Beograd "da se dokazuje".

- Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi, u principu mi to i volimo.

Daćemo sve od sebe i nadamo se najboljem ishodu - rekao je Pavišić.

O POJAČANJIMA U PAUZI PRVENSTVA

Na novinarsko pitanje razmišlja li stručni štab Dinama o pojačanjima u polusezoni Super lige, trener Dinama Radmilo Jovanović odgovorio je da je još rano za to.

- Mi smo preokupirani završnicom jesenjeg dela šampionata, sve je usmereno na to.

Kada dođe zimska pauza, sešćemo, napraviti detaljnu analizu učinka igrača u prvom delu sezone i doneti odluku ko ostaje, a ko napušta klub, kao i ko će doći u naše redove - kazao je Jovanović.

Na novinarsko pitanje da li je igra iz 2. kola protiv istog protivnika u Surdulici (minimalna pobeda Partizana od 0:1) recept za uspeh u meču koji predstoji, Jovanović je podsetio da je Dinamo "odlično odigrao" tu utakmicu.

- A, pogledajte snimak, da vidite kako smo izgubili.

Ne smem da komentarišem dalje, jer ako komentarišem biću kažnjen.

Nadam se da možemo da ponovimo igru, a da rezultat sada bude drugačiji - kazao je Jovanović.

Pred ovaj susret, Dinamo je poslednji na tabeli sa samo 7 bodova (od nabližeg rivala Spartaka deli ga 5 bodova), dok je Partizan treći sa 33 boda, četiri manje od Radničkog iz Niša i trinaest od Crvene zvezde.

Utakmica Partizan - Dinamo odigraće se u nedelju 25. novembra od 17 časova na Stadionu Partizana.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...